Veckans restips v45 – BANGKOK!

Storstadspuls samt sol och bad i samma weekend. I Bangkok får du allt detta och lite till - på bara några dagar.

Bo lyxigt, ät gott och njut av Bangkoks bästa utsikter från några av stadens häftigaste takterrasser och takpooler. Bangkok är en av världens mest populära städer, så missa inte chansen att uppleva staden på bästa sätt – med en drink i handen på någon takbar eller svalkandes i en lyxig takpool.

Bangkok kryllar av lyxiga hotell med helt fantastiska takpooler. Att kunna mixa en storstadssemester med sol och bad är inte det enklaste. Man vill ju ha lite av båda världarna. Med en takpool får man det. Tänk er att vistas i Bangkok under några dagar där man både shoppar, äter gott, dricker drinkar, badar och får storstadspulsen och allt vad den innebär. Här följer några riktigt schyssta hotell som har både bra pris och lyxiga takpooler och takbarer. Alla hotellen har mellan 4–5 stjärnor. För mer info och bokning – klicka på länken i hotellnamnet.

Runt 1000kr/natten för ett dubbelrum:

• Boka här: Hilton Sukhumvit Bangkok
• Boka här: Sivatel Bangkok
• Boka här: Amara Bangkok
• Boka här: The Continent Bangkok by Compass Hospitality

Runt 2000kr/natten för ett dubbelrum:

• Boka här: SO Sofitel Bangkok
• Boka här: The St. Regis Bangkok

Takbarer i Bangkok
Hilton Sukhumvit Bangkok
Takbarer i Bangkok
Sivatel Bangkok
Takbarer i Bangkok
Amara Bangkok
Takbarer i Bangkok
The Continent Bangkok by Compass Hospitality
Takbarer i Bangkok
SO Sofitel Bangkok
Takbarer i Bangkok
The St. Regis Bangkok

Skapa enkelt ett konto hos www.hotels.com för att få del av de bästa priserna och erbjudandena. Det går väldigt snabbt och kan göras direkt på deras hemsida.

Direktflyg till Bangkok från Sverige går att hitta mellan 6 500kr – 9 000kr på Momondo. Sök och boka flygbiljetterna till bästa pris här: www.momondo.se

För ca 10 000kr/person kan man alltså få ett par nätter på lyxhotell med någon av de häftigaste takpoolerna och takbarerna i hela Bangkok, samt direktflyg. Ett ganska bra pris på en oförglömlig resa och förutsättningar att uppleva Bangkok på allra bästa sätt. Storstadssemester tillsammans med sol och bad är en oslagbar kombination. Vad väntar du då? In och boka :).

Här hittar ni de bästa takbarerna i Bangkok.

Här kan ni boka övriga hotell i Bangkok.

Maila oss på info@rooftopguiden.se om ni skulle behöva hjälp med något. Ha en trevlig resa!

// Rooftopguiden

2016-11-08