Takbar - världens bästa samlade - Rooftopguiden.se

Takbarer i
Bangkok

Takbar Hotel Mercure Bangkok Siam i Bangkok Takbar Hotel Mercure Bangkok Siam i Bangkok
Hotel Mercure Bangkok Siam
Om du gillar en bra takpool så är det här den perfekta takbaren i Bangkok att besöka. Uppe på det trevliga...
Läs mer om takbaren
Takbar Novotel Bangkok Sukhumvit 20 i Bangkok Takbar Novotel Bangkok Sukhumvit 20 i Bangkok
Novotel Bangkok Sukhumvit 20
Detta är en takbar i Bangkok med fantastisk utsikt över stadens silhuett. Takterrassen ligger på 26:e våningen av...
Läs mer om takbaren
Takbar Char Rooftop Bar at Indigo Hotel i Bangkok Takbar Char Rooftop Bar at Indigo Hotel i Bangkok
Char Rooftop Bar at Indigo Hotel
En ny takbar i Bangkok belägen på det lyxiga hotellet Hotel Indigo. Förutom den fantastiska takbaren finns...
Läs mer om takbaren
Takbar Hotel Sofitel So Bangkok i Bangkok Takbar Hotel Sofitel So Bangkok i Bangkok
Hotel Sofitel So Bangkok
The Water Club och Park Society är två takbarer på Hotel Sofitel So i Bangkok. På The Water Club är det alltid...
Läs mer om takbaren

Allmänt om takbarer i Bangkok

Takbars-betyg: 10/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: ca 15 milj
Klimat: Tropiskt

Bangkok anses som en av världens bästa städer vad gäller takbarer. Mängden höga skyskrapor gör att man kan hitta takbarer med magnifika utsikter så gott som överallt. Detta kombinerat med bra mat och billiga priser gör staden till ett av de populäraste resmålen i hela världen. Bangkok fullkomligt kryllar av bra och mäktiga takbarer. Här har vi samlat ihop de bästa som staden har att erbjuda. Med tanke på alla nyöppnade rooftops, så fylls sidan på kontinuerligt hela tiden. Så håll utkik efter de bästa här. Takterrasserna i Bangkok är väldigt utspridda rent geografiskt och med tanke på att Bangkok är en ganska dålig stad vad gäller gångvänlighet, så är det bästa alternativet att åka taxi mellan de olika platserna. Här finns inget riktigt tydligt centrum vilket bidrar till utspridningen av takbarerna.

Senaste blogginlägg

Aperol Spritz, vitt vin och chark på en av Göteborgs bästa takbarer – Cielo Rooftop

"Härlig eftermiddag på en av Sveriges och Göteborgs bästa rooftops, belägen på Hotel Bellora, på Avenyn."

Från bloggen

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad och tillika största stad. Staden består både av moderna skyskrapor, palats, tempel och kåkstäder.

Mat, dryck och party på takbarer i Bangkok

Gillar man asiatisk och i synnerhet thailändsk mat, så har man verkligen kommit till rätt ställe om man åker till Bangkok. På takbarerna i Bangkok kan man äta fantastisk thailändsk mat till väldigt bra pris. I Bangkok är det mesta väldigt billigt. Så gäller även för mat och dryck på takterrasserna här. Självklart är priserna något dyrare på dess ställen, men fortfarande väldigt bra i jämförelse med många andra länder. I dryckesväg finns det mesta att tillgå. Cocktails, vin, sake, öl osv. Vad är godare än en iskall öl till utsikten av Bangkoks skyline. Takterrasserna i Bangkok används inte så ofta som partyställen, utan mer som ett ställe man går till under eftermiddagen och kvällen för att njuta av drinkar och lite god mat.

Höjd och utsikt från takterrasserna i Bangkok

Bangkok är förmodligen den staden i världen som har flest takbarer med storslagna utsikter. Takterrasserna är ofta belägna på väldigt hög höjd i någon skyskrapa och med helt fantastiska utsikter över Bangkok, dess skyline och omgivning. Bangkok är en väldigt utspridd stad vilket ger varierande vyer från de olika takbarerna. Ofta med 360-graders utsikt och på en höjd av ett par hundra meter. Solnedgången och Bangkok i mörker är något av de häftigaste storstadsvyerna man kan hitta.

Övriga sevärdheter i Bangkok

Vad gäller shopping så är Bangkok en av världens bästa städer för detta. Utbudet av butiker tillsammans med de otroligt bra priserna gör att många åker hit några extra dagar endast för att shoppa. Staden tempel är några grejer man inte får missa när man är här. Templet Phra Kaew och Grand Palace är de mest välbesökta och finaste som staden har att erbjuda. Annars kommer många turister hit för att kika på Thaiboxning eller besöka något av staden zoo. För den som vill ta det lugnt i staden är takbarer eller Lumpini Parken det bästa alternativet.

Takpooler i Bangkok

Bangkok rankas som en av världens bästa städer när det kommer till takbarer, och samma sak gäller när det kommer till takpooler på stadens takterrasser. En hel del hotel har rooftop-pool, och det är ofta stora, lyxiga och infinitypooler man stöter på på hotellens takbarer, med utsikt över Bangkoks skyline. För det som gillar poolparty så anordnas det med jämna mellanrum på de takterrasser som är utrustade med takpool. Missa inte att boka ditt hotell i Bangkok med takpool här hos oss, för att kunna ta del av lyxen med takpool samt få marknadens bästa priser på hotellrum.

Flyg och hotell i Bangkok

Bangkok är en riktig knytpunkt vad gäller flyg från hela världen. Vilket gör att väldigt många flighter från hela världen går just hit. Här landar och lyfter det mängder med plan varje minut. Flygplasten ligger hyfsat nära centrum vilket gör det smidigt att ta sig från och till flygplatsen med taxi, buss eller tåg. Här finns även mängder med bra hotell. Med tanke på att staden är väldigt stor och utspridd så finns det fantastiska hotell i stort sätt i alla stadsdelarna. Många av de lite finare hotellen är ofta utrustade med härliga takbarer och i många fall även med coola takpooler. Boka ditt hotell direkt på vår sida för att få del av de bästa priserna och erbjudandena.