Och nå tusentals reseälskare, varje dag!

En exklusiv miljö för att presentera ditt varumärke och få omedelbar exponering.

RooftopGuiden

Förfrågan

Är du intresserad av att få din takbar eller ditt hotell synligt på RooftopGuiden? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

En kort introduktion

Med Rooftopguiden har du möjlighet att synas i en exklusiv miljö och nå unga vuxna med stort intresse för att resa och utforska världen. Och de är beredda att investera det där lilla extra för att få ut mesta möjliga av varje upplevelse, både vad gäller platser att besöka och ställen att bo på.

Rooftopguiden är Sveriges ledande resurs om takbarer, takterrasser och takpooler. Vi listar de bästa takdestinationerna i landet, från norr till söder, och täcker allt som finns att veta om varje ställe. Öppettider, klädkod, utsikt, bokningslänkar, bilder, info och mycket mer.

"Vi är reseälskare och ledande takbarsexperter som inspirerar andra rese- och takbarsälskare"

Teamet bakom RooftopGuiden har besökt över 1000 takbarer under de senaste åren. Varje månad reser vi till nya platser för att ufroska nya takdestinationer (du kan följa vår resa på Instagram). Allt för att ge våra besökare en aktuell upplevelse och för att hjälpa takbarer att nå ut till alla rooftopälskare runt om i landet.

Toppplaceringar på Google för nyckelord om takbarer gör oss väldigt lätta att hitta. Och som ledande experter på takterrasser skapar våra rekommendationer stort värde åt både besökare och takbarerna.

RooftopGuiden

Vi har synts i:

Vi har synts i

Välkommen att kontakta oss för att få vårt fulla Media Kit.

Erbjudna tjänster

Annonsutrymme: Vi kan erbjuda 3-6 banners per sida. Om du vill köpa annonsutrymme på RooftopGuiden, skicka bara ett mail via kontaktuppgifterna nedan.

Premium-medlemskap för takbarer och hotell: Nå ut till ett brett utbud av takentusiaster och få din takbar / ditt hotell att främjas genom alla våra kanaler. Endast för takbarer och takterrasser. Kontakta oss för mer info.

Sponsrade artiklar: Vi accepterar egenskrivna artiklar med länkar, så länge innehållet passar på vår hemsida. Vi kan också skriva dina artiklar för att få dem att passa in extra bra på vår hemsida.

Sociala mediekampanjer: Maximera ditt varumärkes räckvidd genom våra mycket engagerande sociala medier, med spridning över flera kanaler. Flera varumärken har samarbetat med oss tack vare vår starka räckvidd och våra datadrivna resultat.

Sponsrade Instagram-inlägg: Marknadsför dig mot alla våra engagerade Instagram-anhängare. Vi accepterar både inlägg och stories. Du kan välja bild, bildtext, datum och tid för inlägget. Allt för att få ut det mesta av publiceringen.

Produktrecensioner:Presentera din produkt till "nya ögon" genom att låta oss skapa engagerande men ändå ärliga recensioner av din produkt, webbplats eller plattform.

Långsiktiga partnerskap / Ambassadörsprogram: Var synlig genom hela vår portfölj; på alla webbsidor, sponsrade inlägg, native-artiklar och mycket mer. Kontakta oss för mer information och pris.

Varumärken vi har samarbetat med

Brands

Kontakta oss

Redo att arbeta med oss? Bra! Observera att på grund av antalet förfrågningar som vi får, prioriterar vi bara barter-samarbeten samt betalande samarbeten. Även om vi gärna skulle jobba med så många som möjligt så arbetar vi inte gratis. Vi värdesätter våra läsare och har ett åtagande att bara samarbeta med varumärken som passar vår nisch och vårt företagsetos. Om du känner att det här är du, kontakta oss enlig nedan.

Hans Ebenman
Hans Ebenman
+46 733-777 668
hans@therooftopguide.com