Takbar: The Winery Hotel

Rekommenderad takbar
Takbar The Winery Hotel i Stockholm
Takbar The Winery Hotel i Stockholm
Takbar The Winery Hotel i Stockholm
Takbar The Winery Hotel i Stockholm
Takbar The Winery Hotel i Stockholm
Takbar The Winery Hotel i Stockholm
Bilder tillhör baren

The Winery Hotel - takbar i Stockholm

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 13 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 7:e våningen
 • Uppvärmd pool
 • 360-utsikt
 • Vinbar

The Winery Hotel slog upp portarna 2016 och har en härlig takterrass som kallas Winery Rooftop Terrace, en perfekt takbar i Stockholm för att koppla av med ett glas vin medan du njuter av solnedgången över Friends Arena. Terrassen är trendigt inredd i urban industriell stil, och med bekväma solstolar, barstolar precis vid kanten och vanliga bord är det en idealisk plats för en avkopplande eftermiddag eller kväll högt över Solna.

Som gäst på hotellet kan du ta ett dopp i terrassens grymma (och uppvärmda) takpool. Det är också möjligt att betala för ett dagspass, vilket ger dig tillgång till poolen och ett rum för ombyte och avkoppling. Om du inte är sugen på ett dopp går det lika bra att komma hit för lite lounge-häng och njuta av en öl och kanske en pizza, färskt tillagad i det lilla köket som finns på taket. Eller ta ett glas vin, eftersom hotellet har sin egen "vingård" i lobbyn, borde du verkligen ta tillfället i akt att prova ett glas av deras egna Winery Red.

Takterrassen erbjuder en fantastisk atmosfär och en mixad publik, och under sommaren 2019 blir höjdpunkten Summer Party @ Winery Rooftop Terrace den 14 juni, med temat 'Toscana i New York'. Som ett ytterligare kvalitetsbevis blev Winery Rooftop nyligen utnämnd av Forbes som en av de tio bästa nya hotel-takbarerna i världen.

            
Rosenborgsgatan 20, 16974 Solna
+46 8 14 60 00
Maj - September
Måndag:11.00 - 00.00
Tisdag:11.00 - 00.00
Onsdag:11.00 - 00.00
Torsdag:11.00 - 00.00
Fredag:11.00 - 00.00
Lördag:11.00 - 00.00
Söndag:11.00 - 00.00
Takåsar, E4, Brunnsviken och Friends Arena
Italiensk streetfood
Smart casual

Mer info

 

Planera din resa till Stockholm

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Stockholm. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com