Takbar: Tak Stockholm

Takbar TAK i Stockholm
Takbar TAK i Stockholm
Takbar TAK i Stockholm
Takbar TAK i Stockholm
Takbar TAK i Stockholm
Bilder tillhör baren

Tak Stockholm - takbar i Stockholm

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 13 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 14:e våningen
 • Handgjorda cocktails
 • 360-utsikt
 • Live-DJs

Tak är en av de bästa takbarerna i Stockholm, men det är också mycket mer än det. På 13:e våningen hittar du en ljus och elegant inomhusrestaurang som serverar modern skandinavisk mat som influerats av japanska matlagningsmetoder och smaker. En våning ovanför ligger den luftiga takterrassen, kompletterad med en inomhusbar/lounge som också rymmer två separata mat- och cocktailområden, kallade Råbar och BUR.

Tak-terrassen ligger 48 meter upp i luften, mellan hotellen At Six och Hobo, som båda tillhör hotellkedjan Nordic Choice. En fantastisk sommardestination där du kan njuta av utformade signaturcocktails, hantverksöl, asiatiskt inspirerade lunchrätter, eftermiddags BBQ, tak-yoga och enastående 360-graders utsikt över Stockholm. Terrassen har en skön loungevibe på vardagseftermiddagar och live-DJs och mer livlig atmosfär mot helgen. Alltid populärt, så var i god tid för att få en bra plats på terrassen.

De kallare månaderna må innebära en paus i sommarsessionerna på uteserveringen, men inomhusloungen är året runt. Den mycket moderna baren och loungen med fönster från golv till tak har plats för upp till 220 personer, inklusive Raw Bar och BUR. Kom förbi för drinkar och lounge-vibbar i baren, eller gör besöket lite mer speciellt. Antingen genom att boka några platser vid community-borden i Raw Bar och och gå loss på smårätter som ostron, röding-sashimi och kimchi-marinerad råbiff. Eller för en extraordinär cocktailupplevelse, boka en soffa i BUR och prova cocktails med nya smaker och tekniker från en meny som byts två gånger om året.

            
Brunkebergstorg 4, 111 512, Stockholm
+46 8-587 220 80
Måndag:15.00 - 00.00
Tisdag:15.00 - 00.00
Onsdag:15.00 - 00.00
Torsdag:15.00 - 01.00
Fredag:15.00 - 02.00
Lördag:15.00 - 02.00
Söndag:Stängt
360, rooftops, vattnet och staden
Skandinavisk-Japansk fusion
Smart casual

Mer info

 

Planera din resa till Stockholm

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Stockholm. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com