Naken takbar öppnar i London!

Glöm dress-code, ångest för om de nya byxorna är tillräckligt coola och stoppa tillbaka strykjärnet i skrubben. I fotspåren av den nakna kocken, den nakna restaurangen (The Bunyadi) så öppnar nu äntligen även den nakna takbaren i London.

Naken takbar i London
Utsikt och...utsikt!

Från terrassen får man en magisk utsikt över staden och några av de mest kända landmärkena som Big Ben, London Eye och Westminister Abbey. I baren serveras schyssta drinkar och man kan slå sig ner i ett par solstolar, en hängmatta eller varför inte vara våghalsig och prova studsmattan. På måga sätt alltså en skön takbar som många andra takbarer.

Den stora skillnaden här är att alla är nakna. Bartendern som fixar drinken. Naken. Den trevliga personen brevid dig i baren, naken. Och om du själv har lyckats ta dig hit så är du? Just det, naken. Om du tröttnar på utsikten av Londons skyline så är alltså detta takbaren där du kan variera och njuta av en helt annan typ av utsikt...

Nakna takbaren i London
Friheten i hängmattan

Men innan du inte packar några kläder alls och sätter dig på första bästa flyg till London så finns det en liten hake. Takbaren har skapats för att promota ett streamingbolag (NOW TV) och är endast öppen för vissa lyckligt utvalda. Det du behöver göra är att maila comboterrace@taylorherring.com, ange namn/ålder/mailadress och det kan vara du som får gå på takbar i födelsedagskostymen.

Nakna takbaren i London
Jämn solbränna

Läs mer om den nakna solterrassen här.

Om du föredrar lite mer påklätt så kan du läsa mer om andra takbarer i London här.

// Rooftopguiden

2016-08-16