Takbar med internationell klass öppnar upp på nya Scandic Continental i Stockholm!

Ja, ni hörde rätt! Äntligen får vi en takbar i Stockholm som håller internationell klass både vad gäller utsikt, bar och styling. Portarna till hotellet slogs upp den 1 april och Rooftopguiden var inbjudna till pressträffen och invigningen.

Invigning av Scandic Continental
Invigning av Scandic Continental.
Jordgubbar och choklad
Jordgubbar och choklad. Mumma!

Rundvandring på hotellet:

Det hela började med lite mingel nere i lobbyn med jordgubbar, choklad, mackor och kaffe samtidigt som hotelldirektören och koncernchefen presenterade det nya Scandic Continental efterföljt av en klassisk band-klippning.


Efter det fick de inbjudna följa med på en timmes rundvandring i hotellet där både konferensrum, restauranger och sviter visades. De har verkligen lyckats få till en modern, varm och stilfull inredning. Avslutningsvis tog alla hissen till den 8e våningen där takbaren och skybaren Capital presenterades. Äntligen!

Utsikt från takbaren
Utsikt från takbaren.
Med hotelldirektören och F&B-managern
Med hotelldirektören Peter Storckenfelt och F&B-managern Marcos Campos.
Bardisken i skybaren
Bardisken i skybaren Capital

Här möttes vi av en drink och de magiska vyerna utöver Södermalm, Kungsholmen och Stadshuset. Mycket av inredningen var inte klart ute på terrassen, men av infon vi fick så kan vi inte tro annat än att den kommer blir riktigt bra när allt är klart. Infravärme, soffor, loungestolar, bord och växter. Inne i skybaren var däremot allt klart. Stora och härliga loungesoffor att slå sig ned i, en lång bardisk med plats för många samtidigt, snygga detaljer på inredning och en skön atmosfär med lounge-aktig bakgrundsmusik. Här kommer även live DJs spela sköna toner på kvällarna i fortsättningen.

Drink with a view
Drink with a view.
Nöjd med utsikten
Nöjd med utsikten.
Takbar Capital
Kommer bli grymt när alla möbler och inredning kommer på plats senare.

Kvällen avslutades med en längre AW i skybaren och på takterrassen. Flera av våra vänner mötte upp och stämningen var på topp hela kvällen. Lär bli fler besök här framöver.

Rooftopguiden på afterwork
Teamet bakom Rooftopguiden njuter av drinkar och skön stämning
Bra kvällsvy över Stockholm
Bra kvällsvy över Stockholm.

Vi var väldigt nöjda med vad vi fick se och uppleva. Detta bådar väldigt gott inför den stundande takbarssäsongen som nu drar igång på allvar i Europa och Sverige. Capital är en perfekt takbar för en bra middag eller AW. Vi kan starkt rekommendera att komma hit om man gillar bra utsikt och goda drinkar i en skön miljö och atmosfär.

// Hoppas vi ses här i sommar! Hans Ebenman på The Rooftop Guide

2016-04-02