15% RABATT hos Corniche Tidlösa klockor för tidlösa utsikter

Samarbete: Corniche | Rooftopguiden

I ett unikt samarbete med Corniche, ett av Europas ledande varumärken inom det prisvärda lyxsegmentet, ger vi våra följare ett exklusivt erbjudande, vilket innebär 15% rabatt på hela den klassiska klockkollektionen med koden 'ROOFTOP'

Corniche

En fantastisk klocka är den perfekta följeslagaren när du besöker takbarer. Blandningen mellan klassisk design, hög kvalitet och överkomliga priser gör Corniche till det ultimata valet för sommarens stunder uppe på taken. Nu när säsongen med solsken och negronis står i full blom, startar vi ett samarbete med Corniche för att ge våra följare ett exklusivt erbjudande på 15% rabatt på hela kollektionen (förutom deras 'Limited Edition' modeller).

Corniche har kombinerat en långvarig kärlek till klockor med en stark övertygelse om att lyx och mångsidighet inte behöver kompromissas. Därför är deras uppdrag enkelt. Att hjälpa människor se bra ut, samtidigt som de håller reda på deras mest värdefulla tillhörighet: deras tid.

Corniche hittar sin inspiration i sina rötter - nämligen Franska rivieran. Det är trots allt här de tillbringade otaliga somrar som barn. Liksom många före dem blev de förälskade i den klippiga kustlinje, doften av antika tallar och den varma kvällsluften fylld med chi-chi-chi från syrsor. F. Scott Fitzgerald beskrev det som en lekplats med ett älvlikt blått hav. Coco Chanel solbadade här, ombord på hertigen av Wellingtons yacht. Till och med Parisborna stannar här under sommaren - och de har aldrig fel om någonting. Och killarna från Corniche, de var bara barn. Men de fortsatte att komma tillbaka.

Sedan deras lansering har de strävat efter att göra det vanliga extraordinärt och det vardagliga tidlöst. Samtidigt som deras arv fortsätter, hoppas de att deras kärlek till klockor av kvalitet kan möta och inspirera din helt egna historia - precis som det gjorde för dem.

Använd koden ”ROOFTOP” på cornichewatches.com och ta del av 15% rabatt. Gratis frakt över hela världen och ett års garanti på alla produkter. Alla klockor i Heritage Collection kommer i en vacker pianolackad box, med en ägarmanual, certifikat och en poleringduk.

Rooftopguiden är oerhört stolta över att presentera detta unika samarbete, eftersom vi äntligen hittat de perfekta klockorna för att matcha en fantastisk utsikt. Tack Corniche!

UPPTÄCK HELA KOLLEKTIONEN

Corniche
Heritage Chronograph - Stainless Steel / 39mm