Res till de bästa takbarerna i New York

New York är känt för många saker, men något som man kanske inte tänker på i första hand är de fantastiska takbarerna. Om du letar efter en unik upplevelse, se till att besöka de bästa takbarerna i staden som aldrig sover. Utsikten från toppen av ett höghus är oförglömlig och det finns inget som slår att njuta av utsikten medan man dricker en cocktail och lyssnar på livemusik.

Boka din resa till New York i god tid

Det är alltid bäst att boka flygbiljetter i förväg för att säkra de bästa priserna. Jämför priser från olika flygbolag och använd olika bokningssidor för att hitta erbjudanden och kampanjer. Att vara flexibel när det gäller resedatum och tidpunkter kan också hjälpa dig att hitta bättre priser. Ibland kan ekonomin vara lite tight och då väljer vissa att låna till resan. På Sambla kan man få hjälp att hitta ett lån för just den situationen man har och få bra tips om vad man ska tänka på. Sambla erbjuder hjälp från experter och hjälper sina kunder att känna sig lugna och säkra.

Njut av den härliga utsikten från dessa takbarerna i New York

Nedan har vi listat några av New Yorks takbarer med bäst utsikt:

- 230 Fifth Rooftop Bar ligger på Fifth Avenue och erbjuder en enastående panoramautsikt över staden, inklusive Empire State Building. Den har en stor takterrass, värmare för kallare kvällar och en livlig atmosfär.

- The Press Lounge finns på toppen av Ink48 Hotel i Hell's Kitchen och har en fantastisk utsikt över Hudsonfloden och staden. Den har en elegant och avslappnad atmosfär, perfekt för att njuta av en cocktail medan solen går ner.

- The Standard Rooftop Bar är belägen på The Standard High Line Hotel och erbjuder en fantastisk utsikt över både staden och Hudsonfloden. Den har en trendig atmosfär och är känd för sina levande musik- och DJ-evenemang.

- Le Bain at The Standard finns på The Standard High Line Hotel och är känd för sin unika atmosfär. Den har en inomhus- och utomhusdel, med en pool på taket och en fantastisk utsikt över Meatpacking District.

Bra saker att tänka på innan man reser till New York

Först och främst bör du ta reda på vilken typ av boende som passar dig bäst. Det finns många olika alternativ, såsom hotell, lägenheter eller Airbnb. Du bör också se till att ha en bra reseförsäkring som skyddar dig om något skulle hända under din resa. När du har bestämt boende och försäkring är det dags att planera vad du vill se i staden och vilka aktiviteter som passar bäst.

2023-07-06