Maxa stilen samtidigt som du håller dig skyddad - dessa solglasögon är ett måste på taken

Samarbete: Chimi | Rooftopguiden

Tillsammans med Chimi, ett av Europas ledande namn inom modeglasögon, ger vi våra följare ett exklusivt erbjudande på 15% på hela sortimentet

Chimi Eyewear

Säsongen av solsken och Aperol Spritz närmar sig snabbt och därav har vi påbörjat ett samarbete med Chimi, ett av Europas ledande namn inom modeglasögon för att ge våra läsare ett exklusivt erbjudande på 15% på hela sortimentet.

Chimi grundades av barndomsvännerna Charlie Lindström, som identifierade en brist på accessoarer när han arbetade som stylist, och Daniel Djurdjevic, med en bakgrund inom digital marknadsföring, som bägge kände att det fanns en lucka på marknaden för färgglada solglasögon.

Med huvudkontor och flaggskeppsbutik i Stockholm har detta fräscha och trendiga varumärke en samling med 8 klassiska stilar, 10 färger och 3 glas för att matcha alla uttryck och stilar i människors färgglada liv. Utöver detta erbjuder Chimi bland annat trendiga skidglasögon av hög kvalitét.

Njut av att byta från mörka till transparenta linser vid solnedgången för att göra de magiska vyerna ännu mer levande.

Ange koden ”ROOFTOP”chimieyewear.com och få 15% rabatt på hela sortimentet. Gratis frakt och 1 års garanti gäller också. Alla linser från Chimi är stöttåliga och utrustade med 100% UV (400) skydd mot UVA- och UVB-strålar.

Rooftopguiden är extremt glada över det här samarbetet, och äntligen har vi hittat de perfekta solglasögonen för en solig takbar, tack vare Chimi.

Chimi Eyewear #004
Squared off: #004 har lite vassare proportioner med en fyrkantig ram och raka linser.
Chimi Eyewear #008
Instant impact: #008 is Chimi’s biggest and one of the most beloved frames.