Maxa stilen samtidigt som du håller dig skyddad - dessa solglasögon är ett måste på taken

Samarbete: Chimi | Rooftopguiden

Tillsammans med Chimi, ett av Europas ledande namn inom modeglasögon, ger vi våra följare ett exklusivt erbjudande på 15% på hela sortimentet

Chimi Eyewear

Chimi solglasögon är det perfekta valet när du besöker takbarer. Säsongen av solsken och Aperol Spritz närmar sig snabbt och därav har vi påbörjat ett samarbete med Chimi, ett av Europas ledande namn inom modeglasögon för att ge våra läsare ett exklusivt erbjudande på 15% på hela sortimentet.

Med bakgrund inom styling och digital marknadsföring grundade barndomsvännerna Charlie och Daniel Chimi med visionen att skapa en produkt som syftar till att utforska rymden i skärningspunkten mellan "mode" och "klassiker".

Med huvudkontor och flaggskeppsbutik i hjärtat av Stockholm har detta fräscha och trendiga varumärke en kärnsamling med flera stilar, färger och linser samt oberoende Labs och Performance-serier.

Det finns ingen gräns för hur du kan matcha din stil med det omgivande landskapet. Ange koden ”ROOFTOP”chimieyewear.com och få 15% rabatt på hela sortimentet. Gratis frakt och 1 års garanti gäller också. Alla stilar är utrustade med 100% UV (400) skydd mot UVA- och UVB-strålar, och levereras med ett hårt skalfodral, en förvaringspåse och polerduk.

Rooftopguiden är extremt glada över det här samarbetet, och äntligen har vi hittat de perfekta solglasögonen för en solig takbar, tack vare Chimi.

Chimi Eyewear 02 Black
02 Black: Handgjorda, ikoniska D-formade glasögon med raffinerade detaljer.
Chimi Eyewear 04 Tortoise
04 Tortoise: Rektangulära signatursolglasögon som är både lyxiga och praktiska.
Chimi Eyewear Steel Aviator Brown
Retrosilhuett med skarp vinkel. Bågarna är handgjorda av rostfritt stål och färgade i mjukt guld med en polariserad brunfärgad lins.