Svindlande utsikter: Las Vegas takbarer

Las Vegas takbarer
https://www.pexels.com/photo/aerial-photography-of-city-during-evening-161772/

Så är det äntligen dags: du ska iväg på en resa till världens spelhuvudstad, Las Vegas. Väskorna är packade och du har börjat fantisera om alla nattklubbar, restauranger och poolpartyn du ska besöka. Du har övat upp dina färdigheter i blackjack och kanske sett om några av favoritfilmerna som utspelar sig i Las Vegas för att peppa inför ditt episka äventyr i staden som aldrig sover.

Har du bestämt dig för vilka barer du ska besöka?

Om du ska till Las Vegas är det ett måste att kolla in minst ett par av takbarerna. Några av de absolut bästa festerna i staden äger rum högt ovanför The Strip, och här nedan följer en kort genomgång av fem ställen som verkligen är värda att kolla in:

1. Apex Social Club

Apex Rooftop Bar & Lounge är själva essensen av Las Vegas; det är snyggt, elegant, modernt, och med en utsikt som lär få dig att tappa andan. Även om prisbilden på Apex kanske passar bäst in i en “highroller”-livsstil, kan det knappast bli så mycket bättre om du är ute efter den perfekta atmosfären för en festnatt. Från Apex kan du blicka ut över hela staden medan du smuttar på en drink och njuter av tonerna från lokala DJ:s.

2. VooDoo Steakhouse and Lounge

Med en 360-graders utsikt över Las Vegas spektakulära skyline, är det här ett fantastiskt ställe att ta en cocktail på och bara inta de storslagna vyerna. Den atmosfäriska belysningen, den utsökta maten och den otroliga partystämningen på VooDoo gör stället väl värt en avstickare från det neonsprakande stadsvimlet långt därnere. Restauranggäster har kostnadsfri tillgång till denna takbar på 51:a våningen.

3. Drai’s Beachclub & Nightclub

Det går inte att prata om takbarer utan att nämna Drai’s. Det här är partystället nummer ett i Las Vegas. På dagen är Drai’s ett poolparty som övergår i en nattklubb när solen går ned. På Drai’s får du uppleva hippt nattliv och kan njuta av livekonserter med välkända artister. Det här stället har dessutom två barer med full service och hela 75 bord.

4. Skyfall Lounge

Om du är ute efter ett ställe med avslappnad attityd, sköna vibbar och panoramautsikt över staden, så våga dig upp till Skyfall Lounge. Las Vegas kallas ibland för “Ljusets stad”, och när du sitter 64 våningar upp så förstår du varför. Skyfall är ett fantastiskt ställe att ta en cocktail och njuta av de hisnande vyerna; se bara till att boka ett bord i förväg!

5. The Foundation Room

Visst, Las Vegas omnämns ibland som världens bröllopshuvudstad, men även om du inte är på väg dit för ett spontanbröllop, kan du vara intresserad av att hitta en romantisk plats i staden. The Foundation Room som en gång var en privatklubb, är nu öppen för allmänheten ... Men det är inte gratis. Klä upp dig rejält och bege dig ut för en gourmetmiddag inklusive spännande cocktails, samtidigt som du kan inta de hisnande vyerna över stadsvimlet 63 våningar upp i luften.

Mycket mer att utforska

Det här är naturligtvis inte de enda takbarerna i Las Vegas; oavsett vilken atmosfär du är ute efter kan du nästan garanterat hitta den inom stadens gränser. Se till att läsa på i förväg för att garantera att du bokar bord i god tid där det behövs och känner till eventuella klädkoder eller avgifter. Men framför allt, ha kul! Finns det något bättre sätt att uppleva ”Syndens stad” och dess många neonskyltar än från en takbar högt upp i luften med en läcker drink i näven?

2019-12-13