Det bästa sättet att uppleva känslan av det nya året

Det finns alltid nya platser att utforska, och med 2021 kommer nya möjligheter, resmål och upplevelser. Att göra pub crawls till rooftop crawls kan vara ett bra sätt att ta in det nya året.

Att se en stad från olika vyer

Det har aldrig varit lättare att hitta information som hjälper turister att hitta rätt i en ny stad. Alla coola uteställen, obskyra butiker och gömda gränder poppar upp på mobilen så fort man skriver in var man befinner sig. Det finns en uppsjö av appar vars syfte är att koppla ihop dig med andra människor i området, skaffa nya vänner och hitta på aktiviteter. Ett av de bästa sätten att har blivit att göra en pub crawl. Och varför inte göra det till en rooftop crawl? Då får man den perfekta blandningen av att se staden ur olika vyer, perspektiv, samtidigt som man har lite distans till tumultet och pulsen på marken. Genom att ta sig igenom 5-6 olika takbarer under samma kväll får man också ett helhetsperspektiv över vilken känsla de olika stadsdelarna har.

Nöjda kunder kommer tillbaka

Ju roligare man har, desto större är sannolikheten att man kommer tillbaka. Detta visade ett live casino när priserna skulle delas ut på årets EGR Nordics Awards. På galan kammade de hem priset för bästa verksamhet, och motiveringen till priset betonade bland annat deras arbete med att få kunder att vilja komma tillbaka. En fokus på att skapa en så underhållande plattform som möjligt, med inriktning på det sociala och roliga, ska ha varit en avgörande faktor när utmärkelsen gavs ut. Har man roligt, och känner man att ens önskemål bejakas, då är det inte omöjligt att man kommer tillbaka.

Känslan av det nya året

När det börjar bli vår och man kan beundra städer i varmare tillstånd kan det bli ännu mer aktuellt att hålla sina pub crawls på tak. Städer växer och jordens befolkning ökar, vilket gör att det blir mindre yta på marken att befinna sig på över huvud taget. Om utrymme gradvis försvinner bort i den horisontella dimensionen finns det starka incitament att börja utnyttja den vertikala. Det finns gott om plats i luften att bygga barer på, och det finns indikationer på att höga byggnader har gynnsamma effekter. Därför kan man tänka sig att om 2021 är året som är början på framtiden, så är det året när rooftop crawls blir det aktuella sättet att uppleva livet.

Varför göra crawls i luften i år?

● Man får en större helhetsbild av staden man befinner sig i, och nya perspektiv

● Man får lite distans mellan sig själv och allt tumult nere på gatorna - ibland kan det vara skönt att ta sig bort från pulsen

● Det är ett perfekt läge att lära känna nya vänner, samtidigt som man lär känna staden

● Man får möjlighet att se 2021 utspela sig från en hög höjd

2021-04-06