Så gör du dröm till verklighet och tar dig till världens mest magiska takbar!

Det finns många olika städer som erbjuder magiska takbarer så det är viktigt att du tar reda på vilken som passar bäst för dig. Fundera först över hur du ska finansiera din resa. Ifall du har ett sparat kapital eller om du funderar över att låna pengar till låg ränta så kan du jämföra förmånliga lån på nätet. Sedan kan du börja låta dig inspireras av resetips på internet. Dels genom sociala medier och även genom tips och inspiration på resesajter och liknande. När du har hittat den perfekta platsen är det dags att boka flyg eller tåg. Njut av allt som den magiska takbaren har att erbjuda!

Världens mest udda och häftigaste takbarer

Från unika interiörer och utsikt över gudomliga solnedgångar till spektakulära cocktailupplevelser. Här är världens mest udda och häftigaste takbarer som du helt enkelt inte får missa! Sätt på dig dina bästa skor och ge dig ut för en rundtur på takbarer du aldrig kommer att glömma.

Vertigo och Moon Bar – Bangkok, Thailand

Vertigo och Moon Bar som ligger på 61:a våningen på Banyan Tree Bangkok erbjuder en panoramavy över Bangkok som är lika hisnande som höjden. För att komma upp till baren måste du först ta hissen och sedan gå upp för ytterligare trappor. Men det är värt det! Cocktails och snacks serveras med stil och deras välkända "Vertigo Sunset" måste du prova.

Skyview Sanctuary – Singapore

Skyview Sanctuary är en höjdpunkt som har fått rykte om sig att vara den trendigaste takbaren i staden. Upplev atmosfären och njut av det förstklassiga läget med utsikt över stadens glamorösa skyskrapor och Marina Bay. En sofistikerad atmosfär där elegans och avslappnad stämning kombineras. Med en utsikt över hela staden som glittrar som juveler i natten där baren och restaurangen är belägen. Mjuk belysning och rymligt sittarrangemang gör det till en perfekt plats för både romantiska kvällar och större sällskap som vill umgås.

The Silo Hotel – Kapstaden, Sydafrika

The Silo Hotel i Kapstaden är inte bara en takbar utan också en plats med enormt kulturellt värde och utsikt över ett av världens mest kända landmärken, Taffelberget.The Silo Rooftop Bar kombinerar sofistikerade cocktails med traditionella sydafrikanska smaker i en atmosfär av konst och design. Förutom cocktails kan du även avnjuta lättare rätter som ceviche och ostron medan du njuter av den fantastiska utsikten.

Flair Rooftop - Shanghai, Kina

Flair Rooftop Shanghai ligger på 58:e våningen i Ritz-Carlton Pudong i Shanghai och erbjuder en oöverträffad utsikt över staden. Gästerna kan blicka ut över Pearl TV-tornet och Huangpufloden samtidigt som de sippar på utsökta cocktails medan de avnjuter magiska asiatiska tapas. Flair Rooftops inredning är modern och stilfull och platsen arrangerar ofta DJ-evenemang som ger ett pulserande och energiskt skimmer över nattens upplevelser.

2023-05-15