Enkla Barspel - spel att spela i barer.

Barspel - eftersom det inte bara handlar om att få människor in i baren; det handlar också om att underhålla dem medan de är där. Visst vill du ha dina gäster på ett bra humör efter att du arbetat så hårt för att få dem genom dörren, eller hur? Det viktiga med barspelet är att det passar temat för kvällen och att gästerna tycker om det.

Okej, nu kör vi. 5 bar spel du kan spela på din bar, pub eller klubb som garanterat kommer att underhålla gästerna under kvällen.

Barspel # 1 - Dejtingspelet

Det spelar ingen roll om "paren" är främlingar, vänner eller långvariga älskare. Dla in deltagarna i olika par och låt en av parterna lämna rummet. Spelarna som blir kvar får några frågor som de ska ställa till dess nya partner. Syftet är att de ska svara på samma sätt som de tror att deras partner skulle svara. Matchande svar får en poäng och nästa runda får den andra parten lämna.

Barspel # 2 - Känguru

Detta spel spelas med en ballong precis som hundratals andra. Deltagarna ställer sig vid startlinjen med en ballong mellan knäna. När alla är redo så ska deltagarna ta sig från startlinjen till målet utan att tappa ballongen. Om det sker så gå tillbaka och hämta den och börja sedan tillbaka där du tappade den. Om ballongen går sönder så är man ute. Jag är säker på att du kan lista ut vem vinnaren är.

Barspel # 3 - Vem var det som sade?

Samla en massa berömda citat och ord. Vissa kan vara aktuella och andra kan vara berömda citat. Spelet går ut på att säga en viss del av citatet / ordspråket och ge poäng till de lag som kan komma med svaren. Ge poäng för den som säger den saknade delen av citatet samt för talaren. Du kan till och med ge bonuspoäng om någon känner till fakta om citatet.

Bar-spel

Barspel # 4 - Yahtzee

Yahtzee är ett tärningsspel som spelas på många pubar där vinnaren tar allt. Spelet använder fem tärningar. Om du inte har spelat Yahtzee så är det ultimata målet att få fem av samma tärningsöga. En spelare får totalt 3 kast och får välja vilka tärningar hen vill kasta de sista två kasten. På mina lokala barer går jag upp till baren och behöver bara be bartendern, "Yahtzee", och så har jag en uppsättning tärningar. Kostnaden varierar, men oftast är det en krona att betala i den ackumulerade potten. Som du kan föreställa dig så blir vinsten ganska stor. Sannolikheten för att få alla fem tärningarna med samma antal är bara 4,6%. Yahtzee är en unik upplevelse. Jag har lagt märke till att efter att en person spelat verkar det smitta av sig. Vanligtvis vill flera andra som tittade prova, och skämten börjar med varje ny deltagare. Du kan spela liknande spel på hemsidor som Snabbare.

Barspel # 5 - Mun till mun hinderbana

Lag tävlar mot varandra för att avsluta en ganska enkel hinderbana bestående av några välplacerade bord och stolar. Varje deltagare kommer att hålla en sked i munnen med ett ägg på. Banan springs som en staffet. Du kan, om du är tråkig, använda en pingisboll istället.

2021-07-20