Ta med olika designers till taken i sommar

Gläns lite extra på takterasserna i sommar med olika designers. Sätt pricken över i:et med en vintage accessoar från de välkända designers på marknaden. Vissa accessoarer går inte ur tiden, även om det kommer nya kollektioner på marknaden.

Med skor, väskor, smycken och andra accessoarer från välkända designers är man säker på att man har snygga detaljer som håller. Visst kan de kosta lite mer, men det finns ju också en lösning på det. Investera i detaljer från äldre kollektioner, genom att köpa från de som har tröttnat på sina snygga accessoarer i god kvalité.

Det finns flera forum där det säljs väskor och annat från välkända designers, men om du vill besöka en plats där det finns ett stort sortiment, så bör du besöka Thevintagebar. Där har du ett stort utbud av kläder, skor, väskor och accessoarer från olika designers. Kanske har du även något i garderoben, som du själv har tröttnat på. Då kan du passa på att lägga upp det för försäljning. Blir nästan som ett litet byte.

Ekonomiskt och miljövänligt

Andrahandsmarknader är mer miljövänligt och det är ju bättre om någon annan kan få nytta av det du inte längre använder. Det kan också vara ett bra sätt att tjäna lite extra pengar eller för att köpa något annat som finns på webbplatsen. Det är alltid skoj att förnya garderoben, i synnerhet inför vår och sommar.

Det finns mycket att välja mellan, så sätt dig ner i lugn och ro. Sök dig fram till dina favoriter eller bläddra igenom alla kategorier som tilltalar dig. Du kommer hitta många nya delar till din outfit, som du kan glänsa med på taken i sommar. Gör entré på ditt eget sätt - i din egen stil med nya detaljer från The vintage bar.

En eller flera designers?

Några föredrar att endast ha kläder och accessoarer från en eller två designers, medan andra gärna kombinerar hejvilt. Det finns inga regler att följa, mer än vad som matchar din personlighet och din stil. Du ska ju bära sådant som du trivs i, inte vad någon annan har sagt till dig att använda. Och det finns många snygga godingar bland de äldre kollektionerna.

En klar fördel med att bära kvalité från välkända designers är att du kommer ha nytta av dem länge. Du behöver inte oroa dig över att sömmar, blixtlås eller annat inte överlever sommarens värme eller att de ska slitas ut innan säsongen är över. Nej, de är mer tidlösa och du kan antingen behålla dem en längre tid eller sälja vidare när du anser att de är klara med dig.

2022-03-06