TOPP 5 Strategier för att betta på sport för att öka chansen att lyckas

Tusentals sportfantaster runt om i världen hejar på lagen och tar idrottsturneringar på allvar. Sportspel är därför mycket populära idag. Många fans försöker förutspå resultatet av sina favoritlag och bettar på sport på bookmakerwebbplatser online. Vissa spelare använder sig av strategier för att öka sina chanser att vinna ett spel. Låt oss se vilka strategier som används.

1. "Ladder"-bettingstrategin Om du vill satsa små belopp med minimal risk, använd stegen. Strategin bygger på att satsa på odds mellan 1,10 och 1,30. En spelare gör den första insatsen, och om den vinner, satsar han eller hon hela det vunna beloppet på nästa match. Spelaren bestämmer antalet insatser (stegen) i förväg. När du når det högsta steget börjar spelaren från den första nivån och lämnar nettovinsten i fickan.

2. Alternativ "catch-up"-strategin Ändra catch-up om du vill betta på odds över eller under 2,00. För att göra detta bör spelaren lära sig hur man bestämmer beloppet för varje nästa satsning, med hänsyn till odds, förlust och vinstmål. För att göra detta använder du formeln: (Nuvarande förlust + vinstmål) / (Koefficient - 1).

Du har till exempel redan bettat på sport 100 dollar och förlorat. Ditt vinstmål är beloppet för den första insatsen. Du vill placera ditt nästa catch-up-bet till oddset 3,00. Vi anser: (100 + 100)/(3-1) = 200/2 = 100 dollar. Om du satsar 100 dollar på 3,00 och vinner, kompenserar du för din förlust och får ytterligare en dollar i nettovinst.

3. Kvartssatsningar-statergin Caching-up används aktivt som en del av andra strategier. Till exempel, i basketbolls kvartssatsningar. Strategin bygger på hypotesen att ett lag sällan förlorar alla kvartsfinaler i en enda match. Fansen satsar på att en outsider ska vinna i kvartalet. Om oddsen är för låga eller höga kan de ta ett försprång. Om man förlorar fördubblas insatsen för nästa kvartal. Och så vidare tills insatsen vinner. Om matchens sista kvartal inte ger vinst bör spelaren fortsätta att försöka komma ikapp det vinnande kvartalet i en ny match.

Erfarna spelare rekommenderar att betta på sport på lag som inte har en lång rad av förluster i kvartaler. En annan rekommendation är att välja matcher utan en alltför uppenbar fördel av favoriten.

4. Strategin för expressspel på favoriter. Det finns en hypotes om att bland alla tillgängliga matcher i sportsbooks kan spelarna välja de matcher där det är uppenbart att favoriterna vinner. Här beaktas de så kallade 100-procentiga räntorna med minimal risk. Den största nackdelen med att satsa på favoriter är låga odds. Därför kombinerar spelarna ofta flera "uppenbara" resultat i ett enda expressspel.

Fansen moderniserar den här strategin genom att inte bara satsa på favoriter utan även på andra pålitliga alternativ: totalsumman är högre i en potentiellt produktiv match, ett positivt handikapp för underdogen och så vidare.

5. Strategin att satsa på en underdog. I tennis tar erfarna spelare underdogs med ett plushandicap och delar upp sina spel på underdogs i följande grupper:

- om den oförutsägbara underdogen i damtennis

- mot en ung spelare som slog ut en mer skicklig motståndare i det föregående skedet och som därför övervärderades

- mot favoriten med en lång obesegrad rad

- mot favoriten som spelar på en oälskad plan

I fotboll kan spelare betta på sport på outsiders i följande matcher:

- när favoriten släpper en dubbel uppställning

- när ett lag utan turneringsmotivation spelar mot ett lag som behöver ta poäng

- när favoriten inte har någon huvudspelare

Genom att använda dessa strategier kan du vinna pengar, men det finns ingen 100-procentig garanti för att någon av dem kommer att fungera. Statistik är det mest tillförlitliga sättet att utvärdera lagets beredskap och chanser. Varje spelare har alltså en unik strategi för att betta på sport.

2021-08-03