5 trendiga takbarer 2019

Se till att du hamnar på de senaste och trendigaste takbarerna runt om i världen.

Barer, nattklubbar och restauranger har ju alltid vart väldigt trendkänsliga. I synnerhet de som ligger i de större städerna runt om i världen. Vi har därför gjort en lista över de 5 trendigaste och senaste takbarerna du inte får missa när du är ute och reser eller utforskar din hemstad. Om man vill hitta bra boende i närheten av dessa platser, så erbjuder Interhome ett stort utbud av fantastiska semesterboenden. Perfekt när man ska utforska takbarer i stora städer.

1. Westlight – New York (Brooklyn)

Westlight

En av de mest populära och trendiga takbarerna i hela New York. Hit kommer både locals och turister vi vill festa eller sippa på drinkar framför Manhattans skyline. Utsikten är helt fantastisk och prickas man solnedgången så är man garanterad en magisk upplevelse. Kom hit i god tid för att försäkra dig om att få plats på terrassen. För hitellets gäster finns det även en takpool på en separat terrass, där man kan simma och sola med storslagen utsikt.

2. 12th Knot – London

12th Knot

En ny gammal takbar som fått sig ett rejält ansiktslyft. Tidigare hette den Rumpus Room men bytte 2019 både namn och utseende. 12 Knot har en fantastisk takterrass med utsikt över Themsen och Londons skyline. Här samlas London elit för att sippa drinkar eller tugga på något gott. Klassiska bar-rätter finns för den som är hungrig, tillsammans med en utsökt drinklista med lite av varje. Även här är det rekommenderat att komma i god tid. Särskilt på helger under eftermiddag/kväll.

3. LAVO – Singapore

LAVO Singapore

LAVO finns på några ställen runt om i världen. Men ingen är nog bättre och trendigare än den i Singapore. Här samlas både kändisar, jetsettare och Singapores party-elit för att skåla på den 57e våningen. LAVO fungerar som en party-restaurang där man först äter och sedan förvandlas hela stället till en nattklubb framåt småtimmarna. Utsikten från terrassen är fantastisk över Singapores skyline. Särskilt precis när mörkret börjar lägga sig och alla skyskrapor tänds upp i ett färgglatt spektakel.

4. S.U.S Stockholm Under Stjärnorna – Stockholm

Stockholm Under Stjärnorna

En takbar som slog upp portarna 2018. Och som man gjorde det. Här finns det mesta man kan önska sig när det gäller aktiviteter på ett tak. Eller vad sägs om takyoga, rooftop-bio, live DJs, fester, avslappnat häng, fotbolls-VM (när det begav sig), streetfood, privata events m.m. Takterrassen är gigantisk men är nästa alltid uppfylld de soliga dagarna. Vintertid finns även aktiviteter anpassade så som is-shuffelboard osv. Ett tips är att prova deras ”frosé” och ”friesling” som är rosévin eller vitt Riesling i slushform. Väldigt populärt utomlands och kul att det kommit till Sverige.

5. LondonHouse – Chicago

LondonHouse

Chicagos överlägset bästa takbar och även den med bäst utsikt. Belägen mitt bland alla skyskrapor och med utsikt över Chicago River. Läget är även så centralt det kan bli med närhet till det mesta. LondonHouse är perfekt för en lång lunch i solen eller några drinkar på kvällen innan man kliver vidare i Chicagos partynatt. Här uppe spelar liveband under särskilda kvällar, vilket skapar en härlig sommarkänsla över hela terrassen. Boka bord i förväg eller var ute i god tid, då detta är en av de mest populära takbarerna i hela staden.

2019-05-25