Takbar Wien

En guide till de 6 BÄSTA TAKBARERNA I WIEN 2018.

Komplett med all information du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkod, foton, kartor och mycket mer. Denna vackra stad erbjuder en hel del spektakulära utsikter över staden och bland det fantastiska landskapet mitt i Alperna. Ganska unikt, inte så vanligt bland större städer. Terrasserna här ligger ofta på fina tak-restauranger eller på översta våningen på något hotell. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Wien som passar bäst för dig.

Le Ciel
fantastisk mat
Rooftop bar Vienna Le Ciel in Vienna
Kaerntner Ring 9
Sommartid kan man avnjuta fantastisk mat till en lika fantastisk utsikt. För de som gillar vin kan man gå på vinprovning på takbaren...
Läs mer
Das Schick
avslappnad
Rooftop bar Vienna Das Schick in Vienna
Parkring 12
En takbar där alla är välkomna. Framförallt de som röker, då de är kända för sina cigarrer, så detta är en dröm för de som gillar tobak. Drinklistan...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Wien

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 2 milj
Klimat: tempererat

Klimatet här är tempererat, vilket innebär varma somrar och kalla vintrar. Så stadens takbarer håller endast öppet vår, sommar och höst. Takterrasserna har ofta en helt magisk utsikt över staden och dess vackra omgivning med berg, dalar och vatten.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Berlin

Takbarer i Paris

Takbarer i Budapest

Takbarer i Milano

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Wien

Wien är Österrikes huvudstad och tillika största stad. Den ligger i östra Österrike vid floden Donau. Här bor hela 20 % av Österrikes befolkning. Wien är nog mest känt för sina stora musikscen. Det är inte många länder som kan skryta med så många skickliga och betydande kompositörer som Wien haft. Även teater och opera är väldigt populärt här, och då oftast med klassisk musik inblandat.