Takbar Venedig

En komplett guide till 3 FANTASTISKA TAKBARER I VENEDIG 2018.

Hitta de bästa venetianska takterrasserna med all information du behöver om varje terrass. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Denna vackra och unika stad kan skryta med några spektakulära takterrasser och restauranger. Närheten till havet ger en unik och fantastisk utsikt över staden och omgivningen. Oavsett om du är ute efter en romantisk middag eller bara några eftermiddagsdrinkar, är terrasserna här magiska. Bläddra ner och hitta den takbar i Venedig som passar bäst för dig.

Skyline Rooftop Bar
Hilton
Rooftop bar Venice Skyline Rooftop Bar in Venice
810 Giudecca Island
Superb takbar belägen på Hilton. För dig som älskar lyx är detta den perfekta takbaren i Venedig. Här anordnas fester i samband med filmfestivaler...
Läs mer
Settimo Cielo
fantastisk frukost
Rooftop bar Venice Settimo Cielo in Venice
1413/d San Marco
Spektakulär takterrass där du kan äta en fantastisk frukost eller njuta av ett glas till den magiska utsikten över lagunen och staden. Takterrassen...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Venedig

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: april-okt
Invånare: 270 000
Klimat: fuktigt subtropiskt

Med tanke på att Venedig är väldigt gammal och ganska lågt byggd, så är utbudet av takbarer inte jättestort. Här finns dock ett par riktigt bra och lyxiga takterrasser som har allt man kan önska sig. Både vad gäller mysfaktor och för den som vill festa natten lång.


Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Florens

Takbarer i Milano

Takbarer i Rom

Takbarer i Paris

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Venedig

Venedig är en av Italiens och världens mest kända städer, främst tack vara att staden är uppbyggd på öar och många av gatorna här är vatten där man tar sig fram med båt eller gondoler. Staden är byggd på vattnet på miljontals träpålar som är nedslagna i leran på botten. Här tillåts ingen biltrafik utan man tar sig fram med båt, taxibåt, gondol eller genom att gå. Gatorna är ofta ganska ojämna och kulliga, så för de äldre kan det vara lite besvärligt.