Takbar Taipei

Guide till de 2 BÄSTA TAKBARERNA I TAIPEI 2018.

Här hittar du de bästa Taipei-takbarerna med all information om varje plats. Öppettider, klädkoder, bilder, kartor och mycket mer. Det varma klimatet och det stora antalet höghus bidrar till ett par fantastiska takterrasser i Taipei. De flesta av dem ligger i hjärtat av staden och med panoramautsikt. Du kan också hitta några lyxiga takpooler här. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Taipei bäst lämpad för dig.

Frank ATT 4 FUN
Lyxig
Rooftop bar Taipei ATT 4 FUN in Taipei
No. 12, Songshou Rd
Lyxig takbar belägen på shoppinghuset ATT 4 FUNs tak. Takbaren erbjuder fantastiska drinkar till utsikten av Taipeis skyline. Man kan även...
Läs mer
W Taipei Bar at Wet
takpool
Rooftop bar Taipei W Taipei Bar at Wet in Taipei
No. 10, Zhongxiao E Rd
Fantastisk takterrass belägen på W Hotel. Här finns en stor pool att svalka sig i och även skön solstolar och andra solmöbler. Man får en magisk...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Taipei

Takbars-betyg: 4/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 6,5 milj
Klimat: fuktigt subtropiskt

Det varma klimatet bidrar till att Taipeis takbarer kan hålla öppet året runt. Dessvärre finns det trots detta inte jättemånga takterrasser här.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Shanghai

Takbarer i Hong Kong

Takbarer i Singapore

Takbarer i Tokyo

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Taipei

Taipei är Taiwans största stad och även landets huvudstad. Det är även landets centrala säte vad gäller ekonomi, politik och kultur. Staden är omringad av floderna Sindian, Danshuie och Chilung. Stadens stora huvudattraktion är skyskrapan Taipei 101. Eftersom staden är belägen i en dal så är klimatet här väldigt fuktigt och varmt. Och det är inte helt ovanligt att det drar in tyfoner här mellan juni och oktober. Vill du ta dig fram smidigt här så ska du åka vespa – eller skoter som de kallas här. Skotrar har speciella trafikregler och tillåts att åka mellan bilar och ibland till och med emot trafiken.