Takbar Taipei

Guide till de 2 bästa takbarerna i Taipei 2019.


Skapad av världens ledande experter på takbarer

Här hittar du de bästa Taipei-takbarerna med all information om varje plats. Öppettider, klädkoder, bilder, kartor och mycket mer. Det varma klimatet och det stora antalet höghus bidrar till ett par fantastiska takterrasser i Taipei. De flesta av dem ligger i hjärtat av staden och med panoramautsikt. Du kan också hitta några lyxiga takpooler här. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Taipei bäst lämpad för dig.

Eller använd rooftop-kartan för Taipei nere till höger.

Senast uppdaterad:
Att 4 Fun
Takbar Taipei Frank Taipei
Frank Taipei
$$$ No. 12, Songshou Rd
 • Höjdpunkter
 • 10:e våningen
 • Shoppingcenter
 • Taipei 101-utsikt
 • Trendig & livlig
Lyxig och trendig takterrass i Taipei, belägen på köpcentret ATT 4 FUN. Detta är platsen att gå till för vibbar och atmosfär, men också en av de bästa platserna för fantastiska utsikter i närheten av Taipei 101-byggnaden...
Mer info
Xinyi District
Takbar Taipei WET Bar at W Taipei i Taipei
WET Bar at W Taipei
$$$$ No. 10, Zhongxiao E Rd
 • Höjdpunkter
 • 10:e våningen
 • Takpool
 • Cocktailbar
 • Lyxig
Fantastisk takterrass belägen på W Hotel. Här finns en stor pool att svalka sig i och även skön solstolar och andra solmöbler. Man får en magisk...
Mer info

Planera din resa till Taipei

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Taipei. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com

Takbar & Taipei

Takbars-betyg: 4/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 6,5 milj
Klimat: fuktigt subtropiskt

Det varma klimatet bidrar till att Taipeis takbarer kan hålla öppet året runt. Dessvärre finns det trots detta inte jättemånga takterrasser här.

Om Taipei

Taipei är Taiwans största stad och även landets huvudstad. Det är även landets centrala säte vad gäller ekonomi, politik och kultur. Staden är omringad av floderna Sindian, Danshuie och Chilung. Stadens stora huvudattraktion är skyskrapan Taipei 101. Eftersom staden är belägen i en dal så är klimatet här väldigt fuktigt och varmt. Och det är inte helt ovanligt att det drar in tyfoner här mellan juni och oktober. Vill du ta dig fram smidigt här så ska du åka vespa – eller skoter som de kallas här. Skotrar har speciella trafikregler och tillåts att åka mellan bilar och ibland till och med emot trafiken.