Takbar St Petersburg

Lista med de 2 BÄSTA TAKBARERNA I ST PETERSBURG 2018.

Komplett med all information du behöver om varje takterrass. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Klassisk och vacker arkitektur är en känd egenskap för St Petersburg. Många av dessa byggnader kan ses från terrasserna runt om i staden. Det kalla klimatet och de gamla byggnaderna är två anledningar till att det inte finns så många takbarer i staden. Scrolla ner och hitta den takbar i St Petersburg bäst lämpad för dig.


Stadsinfo

Takbar & St Petersburg

Takbars-betyg: 5/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 5,2 milj
Klimat: fuktigt kontinentalt

Klimatet i St Petersburg är relativt kallt, vilket resulterar i att stadens takbarer oftast endast är öppna under sommarhalvåret mellan april och september. Så vill du få ut mest av din tid på någon av Sankt Petersburg takterrasser så är det den tiden du ska komma hit.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Moskva

Takbarer i Stockholm

Takbarer i Berlin

Takbarer i Prag

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om St Petersburg

Sankt Petersburg är belägen i västra Ryssland vid den finska viken och med angränsning till Östersjön. Det är Rysslands näst största stad. Staden hette tidigare Leningrad, men efter en folkomröstning 1991 så fick man tillbaka det gamla namnet Sankt Petersburg. Det finns väldigt många sätt att ta sig fram smidigt här. Främst via spårvagn, tunnelbana eller tåg. Tunnelbanan är den näst största i hela Ryssland och stationerna är ofta fint utsmyckade. Många turister kommer hit varje år för att se den vackra arkitekturen och de gamla byggnaderna. Vad gäller nöjen så har man ett rikt kultur- och nattliv. Det underlättar dock att kunna några ord ryska eller bara det ryska alfabetet. Invånarna är inte jättebra på engelska.