Takbar St Petersburg

Lista med de 2 bästa takbarerna i St Petersburg 2019.


Skapad av världens ledande experter på takbarer

Komplett med all information du behöver om varje takterrass. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Klassisk och vacker arkitektur är en känd egenskap för St Petersburg. Många av dessa byggnader kan ses från terrasserna runt om i staden. Det kalla klimatet och de gamla byggnaderna är två anledningar till att det inte finns så många takbarer i staden. Scrolla ner och hitta den takbar i St Petersburg bäst lämpad för dig.

Eller använd rooftop-kartan för St Petersburg nere till höger.

Senast uppdaterad:
Saint Isaac's Cathedral
Takbar HI SO Terrace i St. Petersburg
HI SO Terrace
$$$$ Voznesensky Avenue 6
 • Höjdpunkter
 • 7:e våningen
 • Lounge-känsla
 • Panoramautsikt
 • Nyligen om-designad
Tidigare W St. Petersburg är sedan 2018 istället så Sofitel St Petersburg. Och precis som sin föregångare, så erbjuder Sofitel också en fantastisk takterrass, kallad HI SO Terrace. Belägen strax runt hörnet från Saint Isaacs katedral, är utsikten över den här majestätiska byggnaden fantastisk...
Mer info
City Center
Takbar St Petersburg Artist's Attic Fondue Bar in St Petersburg
Artist's Attic Fondue Bar
$$$ Ulitsa Lomonosova, 1/28
 • Höjdpunkter
 • 4:e våningen
 • Fondue-restaurang
 • Art Gallery
 • NHärlig atmosfär
Belägen på 4:e våningen med en bra utsikt och mysig atmosfär. Det bästa här är trots allt maten. Har kan du avnjuta goda europeiska...
Mer info

Planera din resa till St Petersburg

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i St Petersburg. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com

Takbar & St Petersburg

Takbars-betyg: 5/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 5,2 milj
Klimat: fuktigt kontinentalt

Klimatet i St Petersburg är relativt kallt, vilket resulterar i att stadens takbarer oftast endast är öppna under sommarhalvåret mellan april och september. Så vill du få ut mest av din tid på någon av Sankt Petersburg takterrasser så är det den tiden du ska komma hit.

Om St Petersburg

Sankt Petersburg är belägen i västra Ryssland vid den finska viken och med angränsning till Östersjön. Det är Rysslands näst största stad. Staden hette tidigare Leningrad, men efter en folkomröstning 1991 så fick man tillbaka det gamla namnet Sankt Petersburg. Det finns väldigt många sätt att ta sig fram smidigt här. Främst via spårvagn, tunnelbana eller tåg. Tunnelbanan är den näst största i hela Ryssland och stationerna är ofta fint utsmyckade. Många turister kommer hit varje år för att se den vackra arkitekturen och de gamla byggnaderna. Vad gäller nöjen så har man ett rikt kultur- och nattliv. Det underlättar dock att kunna några ord ryska eller bara det ryska alfabetet. Invånarna är inte jättebra på engelska.