Takbar Seoul

En komplett guide till de 3 BÄSTA TAKBARERNA I SEOUL 2018.

Här hittar du de bästa Seoul-takbarerna, komplett med all information om varje plats. Öppettider, klädkod, bilder, platser och mycket mer. Man kan tro att Seoul skulle krylla av fina takbarer, med tanke på stadens storlek och det varma klimatet. Men faktum är att du bara kan hitta en handfull fantastiska takterrasser här. Men de som finns är något extra. Bläddra ner och hitta den takbar i Seoul som passar bäst för dig.

Standard Identity
mix
Rooftop bar Seoul Standard Identity in Seoul
169-22 Donggyo-dong
Lite av en blandning mellan ett café, en köttrestaurang och en takbar. Belägen i närheten av Hongik University Station. Ganska liten takterrass...
Läs mer
Rooftop Kloud
21:a våningen
Rooftop bar Seoul Kloud in Seoul
10, Teheran-ro 25-gil
Belägen på 21:a våningen på Mercure Ambassador Hotel får man en av Seouls bästa utsikter. Från takterrassen får man över överblick över...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Seoul

Takbars-betyg: 5/10
Bäst säsong: maj-okt
Invånare: 25 milj
Klimat: kontinentalt

Här råder så kallat kontinentalt klimat vilket innebär varma och fuktiga somrar, samt kalla vintrar. Så vill du utnyttja någon av stadens alla takbarer, så se till att komma de varma månaderna. Takterrasserna här är lyxiga och med bra utsikt över stadens skyline.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Tokyo

Takbarer i Shanghai

Takbarer i Peking

Takbarer i Bali

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Seoul

Seoul är Syd Koreas huvudstad, största stad och en av världens folkrikaste. Seoul rankas också som en av världens 10 viktigaste finansstäder. Staden är en så kallad ”global” stad med ett stort centrum för finans, kultur och teknologi. Enligt ranking så är detta världens femte dyraste stad att bo i. Här hölls fotbolls VM 2002 och även olympiska spelen 1988.