Takbar Sao Paulo

En komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I SAO PAULO 2018.

Hitta de bästa Sao Paulo-takbarerna med all information du behöver om varje plats. Öppettider, klädkoder, bilder, kartor och mycket mer. Sao Paulo är en av de största städerna i världen och det finns en stor mängd skyskrapor och höghus här. Du kan också hitta ett par lyxiga takpooler och några fina tak-restauranger när du besöker Sao Paulo. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Sao Paulo som passar bäst för dig.

Skye Bar
Hotel Unique
Rooftop bar Sao Paulo Skye Bar in Sao Paulo
Av. Brigadeiro Luís Antônio, 4700
Belägen på Hotel Uniques takterrass hittar ni den är fantastiska takbaren. Rankas ofta som en av världens bästa i olika magasin etc. Främst...
Läs mer
The View
makalös utsikt
Rooftop bar Sao Paulo The View in Sao Paulo
Alameda Santos, 981
På den här fantastiska takterrassen får du kanske Sao Paulos bästa utsikt. En helt enastående utsikt över stadens skyline och dess...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Sao Paulo

Takbars-betyg: 7/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 21 milj
Klimat: fuktigt subtropiskt
Klimatet i Sao Paulo är varmt året runt vilket resulterar i att stadens takterrasser kan hålla öppet hela tiden. Och här finns några av världens bästa takbarer. Lyxigt inredda och med helt magiska utsikter över stadens skyline och omgivning.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Rio de Janeiro

Takbarer i Santiago

Takbarer i Buenos Aires

Takbarer i Bogota

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Sao Paulo

Sao Paulo – som betyder “jag är inte ledd, jag leder” – är brasiliens största stad och även en av världens största vad gäller befolkning. Den räknas också som en av världens 20 rikaste städer. Flygplatsen här är landets största med avgångar mot Rio var 15e minut. Sao Paulo är väldigt känd för sin sport. Här finns mängder av bra fotbollslag som Sao Paulo, Palmeiras, Santos och Corinthians. Här hölls även ett Formula 1 grand prix varje år och i staden ligger en av de största förarna begravd. Ayrton Senna.