Takbar Rio de Janeiro

Komplett guide till de 6 BÄSTA TAKBARERNA I RIO DE JANEIRO 2018.

Få reda på allt du behöver veta om varje takterrass. Öppettider, klädkoder, bilder, kartor och mycket mer. Hitta takbarer i Rio med fantastisk utsikt över havet, staden och stranden. Rio är en av få städer i världen som kan erbjuda alla dessa saker på en och samma gång. Det finns också några riktigt lyxiga takpooler här. Se till att boka din vistelse på något av dessa hotell, om du vill ha ut så mycket som möjligt av ditt besök. Kika nedanför och hitta den takbar i Rio bäst lämpad för dig.

Rio Othon Palace
takpool
Rooftop bar Rio Rio Othon Palace in Rio de Janeiro
3264 Ave Atlântica
På den här takbaren hittar du en superb rooftop-pool med en magisk utsikt och solnedgång. Gratis WiFi och bra drinkar är några fördelar med denna...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Rio de Janeiro

Takbars-betyg: 7/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 12,1 milj
Klimat: tropiskt

Klimatet i Rio är tropiskt vilket gör att medeltemperaturen ligger mellan 25-30 grader året runt. Detta bidrar till att stadens takbarer håller öppet hela året. Många takterrasser här är magnifika, lyxiga och med helt fantastisk utsikt över stad och hav.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Sao Paulo

Takbarer i Buenos Aires

Takbarer i Santiago

Takbarer i Bogota

FRÅN BLOGGEN

Resetips till Rio de Janeiro

Spana in de bästa erbjudandena och priserna när det gäller att resa till Rio de Janeiro. Här kan du boka din resa samt få det bästa från stadens takbarer.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Rio de Janeiro

Rio de Janeiro är Brasiliens näst största stad efter Sao Paulo. Staden är belägen vid landets sydöstra kust vid Atlanten. Många anser att Rio är en av världens vackraste städer med tanke på de omgivande bergen, regnskogen och havet. Det som staden är mest känd för är dock karnevalen som äger rum här en gång varje år. Då samlas partyglada människor här från hela världen för att klä ut sig och festa dagarna långa. Copacabana är den kändaste stranden med miljoner av besökare varje år.