Takbar Prag

En komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I PRAG 2018.

Hitta all information du behöver om varje terrass här. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Prag har några vackra utsiktsplatser över staden. De flesta av dem från tak-restaurangerna som ligger i stadens centrum. Ät fantastisk mat medan du blickar ut över denna historiska och klassiska stad. Priserna här är också mycket bra, så du kommer slipper bli ruinerad. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Prag som passar bäst för dig.


Stadsinfo

Takbar & Prag

Takbars-betyg: 7/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 1,2 milj
Klimat: tempererat fuktigt

Vad gäller takbarer i Prag så finns det ett flertal bra att tillgå. Takterrasserna är ofta mäktiga, romantiska och med en fantastisk utsikt. Klimatet gör dock att terrasserna inte kan hålla öppet under vinterhalvåret.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Berlin

Takbarer i London

Takbarer i Budapest

Takbarer i Amsterdam

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Prag

Prag är Tjeckiens största stad och landets huvudstad. Staden är känd för sina vackra och stilfulla byggnader så kommer i alla dess fil och former. Här finns också mängder av torn och spiror som glänser i skyn. Över 500st har man räknat det till. Prag är en viktig turiststad med historiska byggnader, bra restauranger och kända museer som lockar folk hit året runt. För den som gillar kultur så kan man besöka flertalet teatrar, musikklubbar, konserthus och gallerior här. Det tjeckiska köket är klassiskt centraleuropeiskt med mycket fet mat som schnitzel, knödel, fläsk och anka.