Takbar Porto

Komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I PORTO 2018.

Här hittar du de bästa Porto-takbarerna med all information du behöver om varje bar. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. En riktig pärla längs Atlantkustlinjen i Portugal. Utsikten från takterrasserna här är ganska magisk. Några med cool utsikt över stadssiluetten och andra med en vacker havsutsikt. Och vissa terrasser har lyxen av båda. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Porto som passar bäst för dig.

360 Terrace Lounge
magnifik utsikt
Rooftop bar Porto 360 Terrace Lounge i Porto
Largo Miguel Bombarda 23
En takbar i Porto där man kan dricka fantastiska viner samtidigt som man blickar ut över den storslagna utsikten över staden och havet. Det mest kända vinet här är portvinet...
Läs mer
Hotel Dom Henrique Downtown
restaurang
Rooftop bar Porto Hotel Dom Henrique Downtown i Porto
R. de Guedes de Azevedo 179
150 meter upp ligger den här takbaren i Porto. Här får man en helt sagolik utsikt över hela staden. Utöver den fantastiska utsikten så finns här även en restaurang av yppersta...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Porto

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: Maj - Okt
Invånare: 1,4 milj
Klimat:Medelhavsklimat

När det kommer till takbarer i Porto så finns det en hel del bra. De flesta takbarerna är belägna på hotell – och oftast då på de lite lyxigare hotellen. Från takterrasserna i staden får man ofta en magisk utsikt över Portos skyline, havet och floden Douros. Vad gäller speciell dryck som är känd just för Porto, så är det portvinet som sticker ut i utbudet hos takbarerna. Men självklart finns även de flesta klassiska drinkarna att tillgå. De flesta takterrasserna i Porto är utrustade med sköna loungemöbler samt lite enklare restauranger. Höjderna på terrasserna varier från allt mellan 2a till 15e våningen, vilket resulterar i att utsikterna och vyerna man får från takbarerna kan variera en hel del. Så kolla noga upp vad som passar dig bäst. Är det god mat, delikata drinkar, storslagna utsikter eller partystämning. All information om Portos takbarer hittar ni under varje takbar. Här listar vi öppettider, klädkod, prisklass, mat, bilder, information, socialamedia-länkar, karta, hemsida, hotellbokning och kommentarer från TripAdvisor.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Lissabon

Takbarer i Barcelona

Takbarer i Madrid

Takbarer i London

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Porto

Porto är Portugals nästa största stad med ca 1,4 miljoner invånare i storstadsområdet. Staden är belägen i norra delen av Portugal precis där den stora floden Douros mynnar ut i Atlanten. Porto har länge varit en viktig hamnstad med mängder av export och importer. Fram till 2001 var staden en av Europas kulturhuvudstäder. Porto har främst gjort sig känd genom tillverkningen av det kända vinet – portvin. Portvinet exporteras till mängder av länder världen över. Andra grejer som staden är känd för är deras fotbollslag FC Porto som 2004 vann Champions League och ofta stoltserar sig som portugisiska mästare.