Takbar Phoenix

En komplett guide till de 6 BÄSTA TAKBARERNA I PHOENIX 2018.

All information du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkoder, bilder, kartor och mycket mer. Phoenix är en av de största städerna i USA. Klimatet här är också perfekt för takterrasser, vilket innebär att du kan hitta flera fantastiska barer uppe på taken här. Några med pooler och andra med en spektakulär ökenutsikt. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Phoenix som passar bäst för dig.

Bar Smith
festlig
Rooftop Bar Smith in Phoenix
130 E Washington St
Belägen mitt i stan ligger detta fest/dansställe. På takterrassen spelar kända DJ´s hela natten lång. Stort dansgolv och...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Phoenix

Takbars-betyg: 7/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 1,6 milj
Klimat: subtropiskt öken

Temperaturen i Phoenix är hög året runt med toppar runt 40 grader på sommaren. Klimatet gör att stadens många takterrasser håller öppet året runt. Takbarerna här har ofta pool och sköna loungemöbler. Gillar man lyx, fest och fina vyer så är detta en stad att besöka för den som älskar takbarer. Ökenvyerna från Arizonas landskap får en att påminnas om gamla westernfilmer.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Los Angeles

Takbarer i Dallas

Takbarer i Las Vegas

Takbarer i San Diego

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Phoenix

Huvudstad i den amerikanska delstaten Arizona. Staden är belägen mitt i Arizona med gräns till Mexiko i söder och Kalifornien i väst. Närheten till Mexiko bidrar till att ca 34 % av stadens befolkning är av latinamerikanskt härkomst. Staden är väldigt utspridd med ett centrum bestående av skyskrapor.