Takbar Philadelphia

Den ultimata guiden till de 6 BÄSTA TAKBARERNA I PHILADELPHIA 2018.

Komplett med all information du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Hemstaden för Rocky och flera andra klassiska filmer. Philadelphia är en klassisk amerikansk stad med skyskrapor och en ganska stor "downtown". Och det är här de flesta takbarerna ligger. Det är främst hotell som kan skryta med spektakulära terrasser och vyer. Kika nedåt och hitta den takbar i Philadelphia som passar bäst för dig.

City Tap House
öl-mecka
Rooftop bar Philadelphia City Tap House in Philadelphia
3925 Walnut St
Ett Mecka för alla som gillar öl. Här finns det mesta i ölväg. Hela 60 sorter på fat. Lummig och trädgårdslik takterrass...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Philadelphia

Takbars-betyg: 7/10
Bäst säsong: maj-okt
Invånare: 1,6 miljoner
Klimat: subtropiskt

Precis som många andra skyskraps-städer i USA så finns det i Philadelphia en hel del bra takbarer. Terrasserna här är ofta högt belägna och med magnifik utsikt över staden och de omgivande floderna. Klimatet gör det möjligt för takbarerna att ha öppet under nästan hela året, med undantag för några månader på vintern.


Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Washington

Takbarer i New York

Takbarer i Boston

Takbarer i Chicago

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Philadelphia

Philadelphia är USAs sjätte största stad och huvudstad i delstaten Pennsylvania, belägen i nordöstra USA vid sammanflödet av floderna Delawarefloden och Schuylkillfloden. Philadelphia räknas som en av landets största musikstäder och man hade en betydande roll i den amerikanska pop- och discomusiken under 70-talet. Philadelphia är också känd från de kultförklarade filmerna Rocky. Som turist kan man springa i de klassiska trapporna vid Rockystatyn.