Takbar Perth

En komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I PERTH 2018.

Hitta fullständig information om varje takterrass. Öppettider, klädkod, bilder, kartor, bokningslänkar och mycket mer. Perth ligger på Australiens soliga västkust. En av världens mest avlägsna storstäder. Klimatet här är perfekt för takbarer. Varmt året runt. Staden har också många skyskrapor, vilket resulterar i panoramautsikt över skylinen från många av dessa platser. Scrolla bara ner och hitta den takbar i Perth som passar bäst för dig.

The Nest at The Aviary
populär
Rooftop bar Perth The Nest at The Aviary in Perth
140 William St
En väldigt popular takbar som öppnade 2011. Kommer man hit under helgen så får man räkna med att stå i kö. Inredd med ett golv av konstgräs, trämöbler...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Perth

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: okt-april
Invånare: 1,6 milj
Klimat: subtropiskt medelhavs

Klimatet i Perth är varmt året runt med torra somrar och regniga vintrar. Takbarerna här är ofta lyxiga och med bedårande utsikt över stadens skyskrapor och skyline.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Sydney

Takbarer i Brisbane

Takbarer i Melbourne

Takbarer i Auckland

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Perth

Perth är belägen i sydvästra Australien och är huvudstad i regionen Western Australia. Perth beskrivs ofta som världens mest isolerade storstad, då det är hela 200 mil till närmste storstaden Adelaide. Här finns en hel delsevärdheter så som stadskärnan med dess skyskrapor, den stora stadsparken Kings Park, Perth Zoo m.m. Vill du få ut mest av ditt besök här så ska du åka hit när Australien firar nationaldag. Ingen annan stad i hela landet firar så mycket och storslaget som Perth.