Takbar: Stratos

Takbar Stratos i Oslo
Takbar Stratos i Oslo
Takbar Stratos i Oslo
Takbar Stratos i Oslo
Takbar Stratos i Oslo
Takbar Stratos i Oslo
Bilder tillhör baren

Stratos - takbar i Oslo

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 31 januari, 2019
            

Höjdpunkter

 • 12:e våningen
 • Hot-spot på sommaren
 • Fantastisk utsikt
 • Central

Beläget i den klassiska Folketeaterbyggnaden på Youngstorget i gamla stan av Oslo, kommer Stratos takbar med en fantastisk utsikt över den norska huvudstaden. Byggnaden från 1935 är en av de stora pärlorna i Oslos funktionella arkitektoniska stil, vilket också ger takterrassen en riktigt cool urban-chic stil med sina tegelväggar, stål och betongfärger.

Större delen av året är Stratos inomhuslounge och terrass en utmärkt evenemangsplats, som kan reserveras och omvandlas till allt man kan begära. Bröllop, en konferens eller en födelsedagsfest. Men varje sommar, från slutet av juni till mitten av augusti, omvandlas taket till 'Summer Club', en av Oslos hetaste festställen, där alla är välkomna.

Öppet från tisdag till lördag serverar takbaren cocktails, viner och öl med panoramautsikt och livlig atmosfär, vilken blir extra levande mot helgerna när både lokala och internationella DJs kommer hit för att spela (se FB-sidan för att se vilken DJ som är på gång). Observera att det inte finns mat på Sumer Club, såvida du inte bokar en grillbuffé i förväg.

Klassisk plats och förmodligen den coolaste takbaren Oslo har att erbjuda, som lockar en trendig och hipp publik. Tyvärr då bara öppet en kort period på sommaren, men som lite plåster på såren betyder vissa lördagar på vintern 'Saturday Disco' på Stratos, så håll ett öga ute efter det.

            
Youngstorget 2, 0181 Oslo
+47 21 04 64 00
Juni - Augusti
Måndag:Stängt
Tisdag:20.00 - 03.00
Onsdag:20.00 - 03.00
Torsdag:20.00 - 03.00
Fredag:20.00 - 03.00
Lördag:20.00 - 03.00
Söndag:Stängt
Fjord och skyline
BBQ (förbokning)
Casual chic

More info

 

Planera din resa till Oslo

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Abu Dhabi. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com