Takbar Oslo

Den ultimata listan till de 3 bästa takbarerna i Oslo 2019.


Skapad av världens ledande experter på takbarer

Här hittar du de bästa takterrasserna med all information du behöver om varje ställe. Öppettider, klädkoder, bilder, kartor och mycket mer. Norge har riktigt spektakulära vyer och landskap. Det gäller även för Oslo. Från stadens takterrasser får du utsikt över både staden, havet, hamnen och landskapet. Med andra ord är hustaken det perfekta stället att umgås när man besöker Oslo. Scrolla ner och hitta den takbar i Oslo som passar bäst för dig.

Eller använd rooftop-kartan för Oslo nere till höger.

Senast uppdaterad:
Kvadraturen
Takbar Q Lounge at Grims Grenka i Oslo
Q Lounge at Grims Grenka
$$$$ Kongens gate 5
 • Höjdpunkter
 • 7:e våningen
 • Lounge-bar
 • Bekväm
 • DJs på helger
En härlig lounge och Oslo takbar som ligger ovanpå det ledande designhotellet Grims Grenka. Belägen mitt i hjärtat av staden är detta en riktig sommardestination ovanför stads-djungeln och från terrassen får du en cool panoramautsikt över fjorden och Oslos hustak. Den rymliga, trägolvade terrassen är inredd med stora och bekväma soffor och kuddar, parasoller och några vanliga barstolar och baren serverar ett stort urval cocktailas tillsammans med några lättare bar bites.
Read more
Youngstorget
Takbar Stratos i Oslo
Stratos
$$$$ Youngstorget 2
 • Höjdpunkter
 • 12:e våningen
 • Hot-spot på sommaren
 • Fantastisk utsikt
 • Central
Beläget på den klassiska Folketeaterbyggnaden på Youngstorget i gamla stan Oslo, kommer takbaren Stratos med en helt fantastisk utsikt över den norska huvudstaden. Största delen av året är Stratos inomhuslounge och uteservering ett utmärkt evenemangsställe, men från slutet av juni till mitten av augusti omvandlas taket till "Sommarklubb", en av Oslos hetaste festställen. Då är alla välkomna att njuta av cocktails, viner och öl, kompletterat med panoramautsikt, live-DJs och en livlig atmosfär.
Read more
Tjuvholmen
Takbar Thief Roof Bar i Oslo
Thief Roof Bar
$$$$ Landgangen 1
 • Höjdpunkter
 • 9:e våningen
 • Signaturcocktails
 • Takbar + Takgrill
 • Stilfull dekor
En mycket trendig och modern lounge och takbar i Oslo, belägen ovanpå det lyxiga och fantastiska hotellet The Thief. Öppet från april till slutet av hösten levereras taket med eleganta och bekväma loungemöbler och panoramautsikt över Oslo. Det är också utrustat med mobila glasväggar, värmare och ett glidande tak, så kyliga kvällar är inte ett problem. Takbaren håller hög internationell standard, och här kan du njuta av läckra och kreativa cocktails och lättare sommarrätter, allt i en livlig, chill-out-atmosfär.
Read more

Planera din resa till Oslo

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Abu Dhabi. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com

Takbar & Oslo

Takbars-betyg: 5/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 1,3 milj
Klimat: tempererat

Med tanke på det kyliga klimatet så kan takbarerna i Oslo endast hålla öppet en kortare tid på året. Vanligtvis brukar det vara mellan maj–september. Så vill du kunna besöka någon av stadens takterrasser, är det under denna tidsperiod du ska åka hit. Det kryllar tyvärr inte av takterrasser i Oslo, men de som finns här har en fantastisk utsikt över staden och dess omgivning.

Om Oslo

Oslo är Norges största stad med ett invånarantal på ca 1,3 miljoner i storstadsområdet. Staden är också Norges huvudstad och har varit det sedan år 1299. Geografiskt så ligger Oslo längst in i Oslofjorden, med fina förutsättningar för både skidåkning och friluftsliv. Klimatet i Oslo är ganska kallt. Ett klassiskt årstidsklimat med 3 månader vinter, 3 månader vår, 3 månader sommar och 3 månader höst.