Takbar Orlando

Den ultimata guiden till de 5 BÄSTA TAKBARERNA I ORLANDO 2018.

Hitta de bästa takbarerna, komplett med all information du behöver. Öppettider, klädkoder, foton, kartor och mycket mer. Orlando ligger mitt i Florida. Takterrasserna har härlig utsikt över staden och ligger ofta på hotell eller tak-restauranger. Du kan förvänta dig klassisk amerikansk mat och atmosfär när du besöker någon av dessa barer. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Orlando som passar bäst för dig.

Latitudes
“Chillers”
Rooftop Latitudes Rooftop bar in Orlando
33 W Church St
En takbar i Orlando som ligger på tredje våningen i nattlivskomplexet Church Street, även känt som "Chillers". Namnet på takterrassen...
Läs mer
One80 Skytop Lounge
modern
Rooftop One80 Skytop Lounge Rooftop bar in Orlando
400 W Church St
En lyxig och modern takbar i Orlando. Inredningen på takterrassen är mycket snygg och elegant, med ett stort antal sittplatser och bord...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Orlando

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: all year
Invånare: 300 000
Klimat: subtropiskt

Klimatet här är en fuktig subtropiskt, som nästan hela Florida. Klimatet och de 19 skyskraporna gör det till en OK takbars-stad. Det finns inte super många takterrasser här. Men några med fin utsikt och med en bra fest atmosfär. Till skillnad från många andra takbarer i andra städer som ligger på hotell ligger de flesta takbarerna i Orlando på restauranger. Det betyder att klädkoden är lite mer avslappnad än det vanliga fallet på takbarer.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i New York

Takbarer i Miami

Takbarer i Tampa

Takbarer i Chicago

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Orlando

Orlando är en stad i delstaten Florida med cirka 270 000 invånare, vilket gör den till 74:e största staden i USA. Orlando är en av de mest besökta turistmålen i landet. Walt Disney World och Universal Studios är två stora orsaker till detta. Och det är ingen överraskning att Orlando kallas "The World's Theme Park Capital", med över 62 miljoner besökare varje år.