Takbar Nice

En komplett guide till de 6 BÄSTA TAKBARERNA I NICE 2018.

Hitta all information om varje takbar. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Medelhavets hotspot och en väldigt populär plats på den franska rivieran. Staden Nice är både mysig, genuin och lyxig. Mest känd är stadens strandpromenad, och det är också platsen för de flesta takterrasserna. Och utsikten som erbjuds över havet och staden är allt som oftast magisk. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Nice som passar bäst för dig.

Le Hussard
restaurang
Rooftop bar Nice Le Hussard in Nice
3 Rue Saint-François de Paule
En restaurang med bra mat, skön stämning och en bra takterrass. Se till att få ett bord på takterrassen när du bokar bord. Här är det...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Nice

Takbars-betyg: 8/10
Bäst säsong: april-nov
Invånare: 400 000
Klimat: tempererat fuktigt

Klimatet i Nice är klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och lite svalare vintrar. Men med tanke på det höga antalet soltimmar så kan stadens takbarer hålla öppet i stort sett året runt. Och vilka takterrasser det finns här. Det flesta med helt magiska utsikter över havet och den gamla staden. Så förvänta dig lyxiga takterrasser med god mat och dryck. Inget för den som är snål då prislappen kan springa iväg på vissa ställen.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Cannes

Takbarer i Barcelona

Takbarer i Paris

Takbarer i Florens

FRÅN BLOGGEN

Första dagen bland takbarer i Nice

Rooftopguiden spenderade 3 dagar på det härliga hotellet Radisson Blu där vi hängde vid deras magiska takpool varje dag och njöt av de storslagna vyerna.

Läs hela inlägget

Fotbollsmatcher på Tv på takterrasser på Farnska Rivieran

Spana in när Rooftopgiuden tittade på semifinalen och finalen av Em 2016 på två takbarer på Franska Rivieran.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Nice

Nice ligger mitt på den franska Rivieran med anslutning till Medelhavet. Staden räknas som Rivierans centrum med tanke på befolkningsmängd och läge. Nice tar emot mängder med turister varje år. Och de flesta åker hit för att njuta av havet och den franska maten och drycken.