Takbar: VERSA NYC

Rekommenderad takbar
Takbar VERSA NYC i New York
Takbar VERSA NYC i New York
Takbar VERSA NYC i New York
Takbar VERSA NYC i New York
Takbar VERSA NYC i New York
Takbar VERSA NYC i New York
Bilder tillhör baren

VERSA NYC - takbar i NYC

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 3 mars, 2019
            

Höjdpunkter

 • 5:e våningen
 • Restaurang + Bar
 • Empire State-utsikt
 • Modern & avslappnad

VERSA NYC är en modern och elegant takrestaurang, bar och evenemangsutrymme som ligger på det fantastiska Renaissance New York Midtown Hotel, precis runt hörnet från Madison Square Garden. En rymlig inomhusrestaurang och lounge leder ut till en lika rymlig takterrass med utsikt över Empire State Building och Midtown skyline. Öppet och luftigt på sommaren, men också utrustat med ett utfällbart tak, vilket innebär att terrassen kan vara öppen året runt.

Rymlig och trendig inredning, och VERSA takbar är öppen från tidig frukost till sen kvällsmiddag och cocktails, och under helgerna för takbrunch. Restaurangen och takbaren serverar fräsch och omsorgsfull amerikansk gastronomisk mat, från pasta och sallader till flatbreads och hamburgare, tillsammans med ett bra urval av kreativa signaturcocktails, öl på tapp och vin.

Snygg och sofistikerad miljö, men ändå väldigt avslappnad och fungerar bra för många tillfällen, vare sig det är solig (affärs)lunch, AW med kollegor eller en rolig middag med några vänner och en utsikt. Takbaren är väldigt populär men fortfarande rymlig nog att inte kännas överfull. Och medan walk-ins är mer än välkomna, är taket och terrassen också populära för privata evenemang, så reservationer rekommenderas för att vara garanterad ett bord.

            
218 W 35th St, New York, NY 10001
+1 646-850-2850
Måndag:07.00 - 00.00
Tisdag:07.00 - 00.00
Onsdag:07.00 - 00.00
Torsdag:07.00 - 00.00
Fredag:07.00 - 00.00
Lördag:07.00 - 00.00
Söndag:07.00 - 00.00
Midtown, Empire State Building
Gastropub
Casual

More info

 

Planera din resa till New York

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i New York. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com