Takbar: The Ides at the Wythe Hotel

Takbar The Ides at the Wythe Hotel i New York
Takbar The Ides at the Wythe Hotel i New York
Takbar The Ides at the Wythe Hotel i New York
Takbar The Ides at the Wythe Hotel i New York
Bilder tillhör baren

The Ides at the Wythe Hotel - takbar i NYC

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 1 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 6:e våningen
 • Bra vibbar
 • Magisk solnedgång
 • Brooklyn

Från takbaren The Ides på Wythe Hotel du får en magisk utsikt över Manhattan och East River. Speciellt vid solnedgången är det helt fantastiskt att titta på en glödande New York-skyline från detta Brooklyn-tak. Utformad i trendig art deco stil kan denna plats skryta med en inomhuslounge med stora panoramafönster för att fånga utsikten och en terrass med några loungesoffor och stolar och gott om plats för stående gäster.

I takbaren finns exklusiva signaturcocktails, några öl och viner och en meny med smårätter, som ostron, grillad ost och griskött, tillgängligt dagligen fram till 22.00. Värt att notera är att Ides är dricks-fritt, vilket innebär att priserna i menyn är inklusive service och det finns ingen anledning att ge något extra.

Belägen i det heta och trendiga området Wiliamsburg, så är Ides takbar en populär plats, både bland lokalbefolkningen och resenärer. Besök under eftermiddag / tidig kväll för en mer chill upplevelse, med en mångfaldig publik som njuter av drycker och en bra atmosfär (och förhoppningsvis en solnedgång!). När mörkret faller blir atmosfären mer livlig, fylld med människor i åldern 20-30 som njuter av en utekväll. Det är möjligt att göra reservationer för bord på inomhus, men för en plats på terrassen är det först till kvarn, så försök att vara i god tid.

            
80 Wythe Ave, Brooklyn, NY 11249
+1 718-460-8000
Måndag:16.00 - 01.30
Tisdag:16.00 - 01.30
Onsdag:16.00 - 01.30
Torsdag:16.00 - 01.30
Fredag:14.00 - 01.30
Lördag:12.00 - 01.30
Söndag:12.00 - 01.30
Manhattan skyline, East River
Bar bites
Casual

More info

 

Planera din resa till New York

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i New York. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com