Takbar: The Crown

Takbar The Crown in New York
Takbar The Crown in New York
Takbar The Crown in New York
Takbar The Crown in New York
Takbar The Crown in New York
Bilder tillhör baren

The Crown - takbar i NYC

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 10 juni, 2019
            

Höjdpunkter

 • 21:a våningen
 • Magisk 360-utsikt
 • Modern
 • Cocktailbar

Takbaren The Crown ligger uppe på det fantastiska Hotel 50 Bowery, mitt i Chinatown NYC, precis vid Lower East Side.

En inomhusbar / lounge, med fönster från golv till tak, leder ut till två takterrasser, där du får en helt fantastisk 360-graders utsikt över the Big Apple. Brooklyn Bridge, Empire State Building och One World Trade är alla inkluderade sevärdheter, och The Crown är faktiskt en av få platser i staden som erbjuder fri utsikt över både Manhattans och Brooklyns skyline.

Modern, ljus och skandinaviskt minimalistiskt i dekoration, erbjuder The Crown sittplatser i loungesoffor, stolar eller inomhus vid den eleganta baren. Från takbaren kan du beställa läckra och välgjorda signaturcocktails, som den uppfriskande 'Mint To Be Majestic', några hantverksöl på tapp och ett fint urval av viner. Det finns också en uppsättning internationella bar bites (perfekta att dela) och några läckra desserter.

Takbaren är öppen dagligen, och du bör komma tidig eftermiddag för en mer avslappnad lounge-vibe, då du kan njuta av en cocktail och ta in de majestätiska vyerna. Senare på kvällen blir atmosfären mer levande (och trängre), med en trendig publik som njuter av sköna DJ-beats och drinkar.

Sommaren 2019 presenterar Crown Rooftop på 50 Bowery den nya och säsongsbetonade "Royal Summer" at The Crown. Bortsett från sommarvibbar och de ständigt närvarande vyerna, kommer detta koncept också att innehålla regelbundna akustiska uppsättningar och musik av välkända DJs, konstinstallationer, helgbrunchfester och specialevenemang hela sommaren.

             
50 Bowery, New York, NY 10013
+1 646-630-8057
Måndag:14.00 - 00.00
Tisdag:14.00 - 00.00
Onsdag:14.00 - 00.00
Torsdag:14.00 - 00.00
Fredag:14.00 - 02.00
Lördag:14.00 - 02.00
Söndag:14.00 - 00.00
360 över NYC & Brooklyn skyline
Bar bites
Smart casual

Mer info

 

Planera din resa till New York

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i New York. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com