Takbar: Sky Room

Takbar Sky Room i New York
Takbar Sky Room i New York
Takbar Sky Room i New York
Takbar Sky Room i New York
Takbar Sky Room i New York
Takbar Sky Room i New York
Bilder tillhör baren

Sky Room - takbar i NYC

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 1 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 33-34:e våningen
 • Mixologi-cocktails
 • 360-utsikt
 • Nattklubb

Sky Room NYC är en av New Yorks högsta sky barer, belägen på 33:e och 34:e våningen av både Fairfield Inn & Suites by Marriott Times Square och Four Points by Sheraton Times Square. Uppe på Skyroom får du en imponerande 360-graders utsikt, över både Empire State Building och Hudson River. Taket har faktiskt 5 olika utrymmen: South Terrace, North Terrace, Times Square Lounge, Balcony Cube och Candlelight Lounge.

North Terrace ligger på 33:e våningen och är öppen året runt eftersom det finns glaspaneler för att täcka terrassen. South Terrace ligger på 34:e våningen och har massor av bekväma loungeområden, tillsammans med cabanas som kan hyras för en riktigt privat upplevelse.

Om du vill ha en mer avkopplande cocktail med utsikt är den bästa tiden att besöka tidigare på kvällen, när du också får happy hour mellan 17-19 på vardagar. Senare tar feststämningen vanligtvis över, med en livlig publik som njuter av live-DJs, drycker och vyer. En av de bästa takterrasserna i NYC för en festnatt.

Baren på Sky Room erbjuder fina cocktails inspirerade av ett helt team av mixologer, en full meny med sprit och champagne på flaska, tillsammans med en bra uppsättning bar bites. Det finns också olika party-paket som kan förbeställas om ni är en större grupp som planerar att fira något.

             
Fairfield Inn & Suites New York Manhattan/Times Square, 330 W 40th St, New York, NY 10018
+1 212-380-1195
Måndag:Stängt
Tisdag:17.00 - 02.00
Onsdag:17.00 - 02.00
Torsdag:17.00 - 02.00
Fredag:17.00 - 04.00
Lördag:17.00 - 04.00
Söndag:Stängt
360, Manhattan, skyline och Hudson River
Bar bites
Smart casual

More info

 

Planera din resa till New York

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i New York. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com