Takbar: Mr Purple

Takbar Mr Purple in New York
Takbar Mr Purple in New York
Takbar Mr Purple in New York
Takbar Mr Purple in New York
Takbar Mr Purple in New York
Bilder tillhör baren

Mr Purple - takbar i NYC

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 1 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 15:e våningen
 • Takpool
 • Manhattan-utsikt
 • Imponerande meny

Mr Purple NYC är en härlig takbar och restaurang i New York, belägen på det lyxiga Hotel Indigo Lower East Side, som tillhör Gerber-gruppen. Takterrassen är inredd i modern industriell stil med betonggolv, hängande ljus, tegelmur bakom baren och med moderna trämöbler. Här uppe hittar du faktiskt två terrasser. En mindre för privata evenemang och lite lugnare atmosfär, och en stor terrass med lite mer livlig känsla och en takpool.

Menyn på Mr Pruple är imponerande, både när det gäller drycker och mat. Här hittar du klassiska cocktails med en twist, specialcocktails, hantverkscocktails som kolsyrats och buteljerats på plats, ett roterande och säsongsbetonat urval av öl på tapp och alla typer av vin. Det finns också en "hela dagen" matmeny som erbjuder amerikanska rätter, som Mr Purple Burger och Smashed Avocado Toast, och även en bra brunchmeny.

Utsikten från Mr Purple är fantastisk, med magnifika vyer över New York och dess fantastiska skyline. Går hand i hand med den fantastiska atmosfären på terrassen, vibrerande men ändå avslappnad, med skön musik som höjer lounge-känslan. Populär plats, så bokningar rekommenderas (speciellt på kvällarna), och kom ihåg att Mr Purples klädkod är smart casual, vilket innebär inga flip-flops, sportkläder eller slitna kläder.

            
Hotel Indigo, 180 Orchard St, New York, NY 10002
+1 212 237-1790
Måndag:16.00 - 02.00
Tisdag:16.00 - 02.00
Onsdag:16.00 - 03.00
Torsdag:16.00 - 04.00
Fredag:16.00 - 04.00
Lördag:11.00 - 04.00
Söndag:11.00 - 02.00
Rooftops, stad och skyline
Amerikansk / Brunch
Smart casual

More info

 

Planera din resa till New York

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i New York. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com