Takbar: Gallow Green

Takbar Gallow Green i New York
Takbar Gallow Green i New York
Takbar Gallow Green i New York
Takbar Gallow Green i New York
Takbar Gallow Green i New York
Takbar Gallow Green i New York
Bilder tillhör baren

Gallow Green - takbar i NYC

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 1 maj, 2019
            

Höjdpunkter

 • 7:e våningen
 • Takträdgård
 • "The Lodge" på vintern
 • Helgbrunch

Takterrassen på Gallow Green NYC, som ligger ovanpå McKaittrick Hotel, är frodig på ett övervuxet sätt och mysigt inredd med massor av växter och träbänkar och bord. Förmodligen så nära naturen som du kommer mitt i New York, åtminstone uppe på ett tak. Mellan all grönska finns också en vacker utsikt över New Yorks skyline.

Takbaren serverar både middag och cocktails i en charmig, livlig och levande atmosfär. Det finns några stå-bord på kanten av terrassen och en blandning av "riktiga" matbord och picknickbänkar, så om du har tur / otur (beroende på preferens) kan du få sitta med några nya vänner. Menyn består av en bra blandning av mat, från pizza och sallader till svärdfisk och stek-spett. När det gäller drycker finns specialcocktails, som 'Honey Pot', tillverkad av gin, gurka, honungsmelon, honung och läsk, tillsammans med öl på tapp och alla typer av vin.

Mest känd är dock Gallow Greens takbrunch, som serveras varje helg mellan kl. 10-16. För $50 kan du njuta av en stor brunchbuffé med levande underhållning (köp brunch-biljetter här.

Allt som allt, en bra takbar NYC att besöka för en solig brunch, en charmig och romantisk middag eller avkopplande cocktails med vänner. Populär plats, så reservationer rekommenderas, speciellt för brunchen på helgen.

Under vintermånaderna omvandlas Gallow Green vanligtvis till The Lodge, där du kan njuta av mat och dryck inuti en skidstuga i bergen som ligger i en avskild skog. Fast på taket då.

            
530 W 27th, St New York, 10001
+1 212-564-1662
Måndag:17.00 - 00.00
Tisdag:17.00 - 00.00
Onsdag:17.00 - 00.00
Torsdag:17.00 - 01.00
Fredag:17.00 - 01.00
Lördag:10.00 - 01.00
Söndag:10.00 - 00.00
Manhattans skyline
Amerikansk
Casual

More info

 

Planera din resa till New York

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i New York. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com