Takbar New Delhi

Den bästa takbaren i New Delhi 2019.


Skapad av världens ledande experter på takbarer

Komplett med all information du behöver om varje terrass. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. För att vara en av de största städerna i världen skulle man faktiskt kunna förvänta sig mer från takbarerna som ligger här. De flesta av dem något gammaldags och på lägre höjder. Förvänta dig låga priser och en livlig atmosfär. Bläddra och hitta den takbar i New Delhi som passar bäst för dig.

Eller använd rooftop-kartan för New Delhi nere till höger.

Senast uppdaterad:
Connaught Place
Rooftop bar New Delhi Q’ba, Connaught Place in New Delhi
Q’ba, Connaught Place
$$$$ QBA E - 42/43, Inner Circle
 • Höjdpunkter
 • 3:e våningen
 • Stilfull terrass
 • Härlig atmosfär
 • Stort utbud av mat
En fantastisk snygg inredning gör denna takbar till en av de vackraste i hela New Delhi. Sofistikerad och stilfull atmosfär. Magnifik...
Mer info

Planera din resa till New Delhi

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i New Delhi. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com

Takbar & New Delhi

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 250 000
Klimat: tempererat

New Delhi räknas som en av Delhis mest exklusiva stadsdelar och av denna anledningen finns här flera fina takbarer. Då klimatet här är varmt året runt gör det att man kan njuta av takterrasserna hela säsongen. Priserna är billiga och utsikterna varierar lite beroende på vilken terrass man besöker.

Om New Delhi

New Delhi är en förort till Indiens största stad Delhi. Denna stadsdel räknas som Indiens huvudstad. Delhi har ca 24 miljoner invånare och stadsdelen New Delhi utgör endast ca 250 000 av dessa. Ändå räknas det som landets huvudstad och den federala statsmaktens säte. Här finns bl.a. presidentpalatset och premiärministerns kansli.