Takbar New Delhi

De 4 BÄSTA TAKBARERNA I NEW DELHI 2018.

Komplett med all information du behöver om varje terrass. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. För att vara en av de största städerna i världen skulle man faktiskt kunna förvänta sig mer från takbarerna som ligger här. De flesta av dem något gammaldags och på lägre höjder. Förvänta dig låga priser och en livlig atmosfär. Bläddra och hitta den takbar i New Delhi som passar bäst för dig.

Boheme
Deer Park
Rooftop bar New Delhi Boheme in New Delhi
Deer Park, Hauz Khas
Belägen i stadens park, ger denna takterrass en magisk utsikt. Maten är god om något dyr. OK drinkar. Här är det utsikten över sjön...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & New Delhi

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 250 000
Klimat: tempererat

New Delhi räknas som en av Delhis mest exklusiva stadsdelar och av denna anledningen finns här flera fina takbarer. Då klimatet här är varmt året runt gör det att man kan njuta av takterrasserna hela säsongen. Priserna är billiga och utsikterna varierar lite beroende på vilken terrass man besöker.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Dubai

Takbarer i Doha

Takbarer i Mumbai

Takbarer i Bali

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om New Delhi

New Delhi är en förort till Indiens största stad Delhi. Denna stadsdel räknas som Indiens huvudstad. Delhi har ca 24 miljoner invånare och stadsdelen New Delhi utgör endast ca 250 000 av dessa. Ändå räknas det som landets huvudstad och den federala statsmaktens säte. Här finns bl.a. presidentpalatset och premiärministerns kansli.