Takbar München

En komplett guide till de 5 BÄSTA TAKBARERNA I MÜNCHEN 2018.

Här hittar du de bästa takterrasserna i München med all information du behöver om varje tak. Öppettider, klädkod, kartor och foton. Om du gillar bra service, mat och dryck - då är München en riktigt bra takbars-stad. Klimatet bidrar till att terrasserna här är öppna mer än 7 månader om året. Och de utsikter du får på sommaren är hisnande. Scrolla ner och hitta den takbar i München som passar bäst för dig.


Stadsinfo

Takbar & München

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 2,5 milj
Klimat: kontinentalt

I Munchen finns en hel del härliga takbarer att njuta på. Terrasserna är ofta mysiga och med bra mat och dryck. Då München är en relativt dyr stad så får man räkna med att spendera lite pengar om man vill få ut fullt av sin vistelse på någon av stadens alla rooftops.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Berlin

Takbarer i Paris

Takbarer i Amsterdam

Takbarer i Hamburg

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om München

Huvudstad i delstaten Bayern och Tysklands tredje största stad. München är ett väldigt populärt resmål som lockar mängder av turister varje år. Särskilt under september och oktober då den årliga Oktoberfesten äger rum i staden. Då intar folk från hela världen staden och skålar, sjunger och festar i sann Oktoberfest-anda. I staden finns mängder av sevärdheter med Olympiaparken och dess TV-torn som en av de kändaste. Staden är också en viktig industristad där flertalet tyska storföretag har sitt säte. Bl.a. Siemens, BMW Man AG m.fl.