Takbar Montreal

En komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I MONTREAL 2018.

Här hittar du de bästa Montreal-takbarerna, med all information du behöver om varje terrass. Öppettider, klädkod, foton, kartor och mycket mer. Montreal är en härlig takbars-stad under de varmare månaderna från april till september. Terrasserna här är fyllda med livsnjutare av alla dess slag. Den franska kulturen blandad med den amerikanska livsstilen är en bra kombination uppe på taken. Bläddra ner och hitta den takbar i Montreal som passar bäst för dig.

Six Resto Lounge
6:e våningen
Rooftop bar Montreal Six Resto Lounge in Montreal
1255 Rue Jeanne-Mance
En takbar i Montreal beläge på 6e våningen av Hyatt Regency Montreal. Ett perfekt ställe att njuta av drinkar och sommarvärme. Här får man...
Läs mer
Tokyo Bar
hett nattställe
Rooftop bar Montreal Tokyo Bar in Montreal
3709 Boul St-Laurent
Tokyo Bar är ett av Montreals hetaste uteställen. Här samlas partyeliten varje helg får att festa och dricka. Terrassen är nästan alltid full med folk...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Montreal

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 4 milj
Klimat: fuktigt kontinentalt

Montreal är Kanadas näst största stad med ca 4 miljoner invånare i storstadsområdet. Staden är väldigt känd för sin mångkulturella befolkning, där den franska kulturen och språket har ett stort inflytande. Man säger ofta att Montreal är den staden med mest fransktalande personer i världen efter Paris. Staden är även ett centrum för stora internationella evenemang och festivaler. OS, jazzfestivaler och Formula 1 Grand Prix är bara några av de stora event som hållits här. Staden styrs idag av en borgmästare.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Toronto

Takbarer i Boston

Takbarer i New York

Takbarer i Chicago

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Montreal

Klimatet i Montreal varierar kraftigt. Från kalla och nederbördsrika vintrar till varma och fuktiga somrar. Detta gör att stadens takbarer endast håller öppet de varmare månaderna under vår, sommar och höst. Det finns en hel del bra takbarer i Montreal. Ofta med bra utsikt och ett centralt läge. Stämningen brukar vara väldigt festlig då det anordnas rooftop party på de flesta av stadens takbarer med jämna mellanrum. Här kan man få otroligt coola bilder då den årliga fyrverkerifestivalen äger rum i staden.