Rooftop bars Monaco

En komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I MONACO 2018.

Få reda på allt du behöver om varje takbar. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Monaco- eller Monte Carlo som många kallar det - är en av de mest lyxiga städerna i världen. Jet-set mekka med fina hotell, restauranger, yachter och perfekt klimat. Takterrasserna i Monte Carlo är ofta lyxiga och dyra, men med fantastisk utsikt och kvalitet på mat, service och dryck. Bläddra ner och hitta den takbar i Monaco som passar bäst för dig.


Stadsinfo

Takbar & Monaco

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: april-okt
Invånare: 30 000
Klimat: medelhavs

Klimatet i Monaco är klassiskt medelhavsklimat med varm sommar, skön vår och höst samt lite kyligare vinter. Vad gäller takbarer i Monaco så går de i samma stil som resten av staden. Lyxigt och flådigt med höga priser. Utsikterna är ofta helt magiska över Medelhavet och övrig omgivning.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Nice

Takbarer i Paris

Takbarer i Milano

Takbarer i Marseille

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Monaco

Monaco är en mikrostat belägen i södra Frankrike med närhet till Italien. Furstendömet Monaco som det ofta kallas ligger på den Franska Rivieran och här är de flesta invånarna väldigt förmögna och från flera olika länder. Landet anses av många som ett skatteparadis. Det är även världens mest tätbefolkade land, den näst minsta suveräna staten i hela världen efter Vatikanstaten och här har man även världens längsta medellivslängd. Huvudinkomsten för Monaco är turismen och hit kommer många för att ta del av det vackra vädret, kasinot och den unika livsstilen. Varje år hålls även världens kändaste Formula 1 Grand Prix här.