Takbar Marseille

En komplett guide till de 2 BÄSTA TAKBARERNA I MARSEILLE 2018.

Hitta all information du behöver om varje takterrass. Öppettider, klädkod, bilder, bokningslänkar, platser och mycket mer. Denna genuina hamnstad har ett fantastiskt klimat för takbarer. Vissa barer har utsikt över hamnen och andra över Medelhavet. De är också lämpliga för både fest- eller kvällscocktails. Scrolla ner och hitta den takbar i Marseille som passar bäst för dig.

R2 Marseille
360-graders utsikt
Rooftop bar Marseille R2 in Marseille
9 Quai du Lazaret
R2 rooftop är en gigantisk takterrass i Marseille med kapasitet för ca 1500 personer samtidigt. Från takbaren får man en magisk 360-graders utsikt över bukten och havet...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Marseille

Takbars-betyg: 3/10
Bäst säsong: Maj - Okt
Invånare: 1,6 milj
Klimat: Medelhavsklimat

Takbarer är inte jättevanligt i Marseille. Klimatet här gör dock att de takbarer som finns, kan hålla öppet större delen av året. Bland de takterrasser som Marseille kan stoltsera med så finns det en bra variation av olika typer. Superlyx, god mat, magiska vyer, party, mer avslappnat osv. Oftast sträcker sig vyerna från takbarerna över hamnen och ut över havet, vilket ger en magisk överblick över Marseille och dess omgivning. Bäst tid att besöka någon av dessa takbarer på året är mellan maj och oktober. Då är vädret som skönast och solen framme i stort sätt varje dag. På takbarerna i Marseille dricker man främst cocktails eller vin. En av Frankrikes bästa takterrasser ligger just i Marseille på hotellet Sofitel nere vid hamnen. Klicka dig vidare till takbarerna i Marseille här på sidan för att få mer information och vilka öppettider som gäller för varje takterrass.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Paris

Takbarer i Cannes

Takbarer i Nice

Takbarer i Barcelona

FRÅN BLOGGEN

Besök på Marseilles bästa takbar

Vi besökte Marseilles bästa takbar och bodde även på hotellet som har terrassen. Två magiska dagar med poolbadande och fantastiska havsutsikter.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Marseille

Marseille kan stoltsera med att vara Frankrikes nästa största stad efter Paris. Man är den tredje folkrikaste staden i landet med ett invånarantal på ca 1,6 miljoner. Marseille är även Frankrikes äldsta stad och den största hamnstaden, med mängder av exporter. Främst till Italien, Spanien och Nordafrika. Här råder medelhavsklimat, vilket innebär milda vintrar och varma och soliga somrar. Hela 25 % av stadens befolkning härstammar från Nordafrika och staden präglas av influenser där ifrån. Hamnen är helt klart stadens stolthet. Här ligger mängder med båtar och det är främst hit turister och locals går om de ska ut och äta eller roa sig.