Takbar Marbella

En komplett guide till de 3 BÄSTA TAKBARERNA I MARBELLA 2018.

Här hittar du de bästa Marbella-takbarerna med all information du behöver om varje plats. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Marbella är en perfekt plats för fest, strandklubbar och takbarer. Det varma Medelhavsklimatet och den livliga atmosfären gör förutsättningarna perfekta. Många kommer också hit för att koppla av med golf, sola och äta fina middagar. Scrolla ner och hitta den takbar i Marbella som passar bäst för dig.

Pangea
Puerta Banos
Rooftop bar Marbella Pangea in Marbella
Edifico Club del Mar
En av Marbellas hetaste nattklubbar. Belägen nere i lyxiga Puerta Banos mitt bland alla båtar. Takterrassen är väldigt lyxig inredd i klassisk...
Läs mer
Belvue Rooftop Bar
modern
Rooftop bar Marbella Belvue Rooftop Bar in Marbella
Avda. Severo Ochoa, 8
Bellevue Rooftop Bar är en fräsch och modern bar takbar i Marbella som erbjuder dig av de bästa havsutsikterna du kan tänka dig. Helt magisk...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Marbella

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: april-okt
Invånare: 140 000
Klimat: medelhavs

Klimatet i Marbella är klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar. Så stadens takbarer kan hålla öppet året runt. Terrasserna här liknar de flesta andra kuststäder i Europa där fokus på lyxig inredning och havsutsikt är väldigt viktigt.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Madrid

Takbarer i Barcelona

Takbarer i Ibiza

Takbarer i Florens

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Marbella

Marbella är en stad och kommun i provinsen Andalusien som ligger i södra Spanien längst den berömda solkusten. Marbella lever väldigt mycket på sin turism och staden har mängder av aktiviteter och sevärdheter för turisterna. Här finns många bra golfbanor, nattklubbar, restauranger och beach clubs. Puerto Banos, som är Marbellas kända lyxhamn, lockar många utländska besökare som gärna visar upp sin lyxyachter och fina bilar. Turisterna som kommer hit året runt är oftast från Nordeuropa eller Mellanöstern.