Takbar Manchester

En komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I MANCHESTER 2018.

Här hittar du de bästa Manchester-takbnarerna med all information du behöver om varje plats. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. Takbarerna här är ofta i klassisk engelsk pubstil. Men det finns också några mer lyxiga. Manchester är en livlig stad och du kan också märka det när du besöker terrasserna. Bläddra ner och hitta den takbar i Manchester som passar bäst för dig.

Brass Club
Gotham Hotel
Rooftop bar Manchester Brass Club at Hotel Gotham in Manchester
100 King Street
Belägen på takterrassen av Gotham Hotel i centrala Manchester. Populärt ställe där du springer på kändisar och annat ”innefolk”...
Läs mer

Stadsinfo

Takbar & Manchester

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: maj-sept
Invånare: 2,5 milj
Klimat: fastlands

För att vara en relativt lågt byggd stad så finns det ändå ett bra utbud takbarer i Manchester. Lyxiga takterrasser belägna på taket av fina hotell finns det gott om.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i London

Takbarer i Dublin

Takbarer i Stockholm

Takbarer i Berlin

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Manchester

Manchester ligger i nordvästra England och runt om så ligger det en mängd andra stora städer så som Leeds, Liverpool, Stoke och Sheffield. En stor anledning till varför staden är känd är pga. den industriella revolutionen och främst då inom textilindustrin. Musiken har också en stor del i stadens historia. Kända band som Oasis och The Smiths härstammar härifrån. Annars besöker många turister staden för att se på fotboll och då är det något av lagets storlag Manchester United eller Manchester City som gäller. Båda tillhör världens rikaste och bästa fotbollslag.