Takbar Malta

En komplett guide till de 4 BÄSTA TAKBARERNA I MALTA 2018.

Här hittar du de bästa takterrasserna Malta har att erbjuda, med all information du behöver om varje plats. Klädkod, kartor, öppettider, bilder och mycket mer. Denna ö är en klassisk pärla i Europa belägen söder om Italien. Klimatet här är varmt året runt vilket gör det till en perfekt plats för takterrasser. Och det finns några spektakulära sådana här. Några av dem med lyxiga takpooler och andra med fantastiska restauranger. Bläddra bara ner och hitta den takbar i Malta som passar bäst för dig.

Hilton Malta
havsutsikt
Rooftop bar Hilton in Malta
Vjal Portomaso
Ett härligt lounge-område som ligger på Hilton Malta. Här får du en fantastisk utsikt över Medelhavet och Hiltons stora...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Malta

Takbars-betyg: 6/10
Bäst säsong: april-okt
Invånare: 423 000
Klimat: medelhavs

På grund av Maltas lilla storlek är urvalet av takbarer ganska litet. Men det finns många hotell, varav många är mycket lyxiga, där det finns fina takterrasser att umgås vid. Om du gillar utsikt över Medelhavet finns det några bra ställen att välja bland gällande takbarer på Malta.

Summer Sale Image Banner 300 x 250

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i Barcelona

Takbarer i Ibiza

Takbarer i Paris

Takbarer i Madrid

FRÅN BLOGGEN

Världens 10 bästa takpooler

Kolla in vår lista över de 10 bästa takpoolerna i hela världen.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Malta

Malta eller Republiken Malta, som det formella namnet är, är en liten ö-stat i mitten av Medelhavet. Ön ligger mellan Italien till norr och Libyen till söder. Det är också Europas sydligaste stat och en av de få små staterna som finns på kontinenten också. Malta har cirka 400 000 invånare och är medlemmar i EU. Huvudstaden heter Valletta och ligger på den södra delen av Malta. Klimatet här innebär varma och torra somrar och milda, regniga vintrar.