Takbar Los Angeles

En komplett guide till de 17 BÄSTA TAKBARERNA I LA 2018.

Hitta de bästa Los Angeles-takbarerna i denna guide, komplett med all information du behöver. Öppettider, klädkod, bilder, kartor och mycket mer. LA är en av de mest populära städerna i världen att besöka. Mycket på grund av alla kändisar som bor här, men också för den fantastiska atmosfären, det trendiga folket och det härliga klimatet. Takterrasserna här är öppna hela året och många av dem har fina takpooler att svalka sig i. Scrolla bara ner och hitta den takbar i LA bäst lämpad för dig.

Perch
downtown LA
Rooftop bar LA Perch in Los Angeles
448 S Hill St
Populär takbar belägen i down town LA med en magisk utsikt över Los Angeles skyskrapor och skyline. Inredningen har en fransk bistrokänsla med...
Läs mer
High At Hotel Erwin
Venice Beach
Rooftop bar LA High At Hotel Erwin in Los Angeles
1697 Pacific Avenue
Magisk utsikt från takterrassen över Stilla havet och Venice Beach. På den här takbaren gör du bäst i att sippa på cocktails och spana ner mot stranden...
Läs mer
Petit Ermitage
romantisk
Rooftop bar LA Petit Ermitage in Los Angeles
8822 Cynthia St
Mysig och romantisk stämning. Fantastisk utsikt och ett perfekt rooftop att ta sin dejt eller partner till. Bra drinkar och harmonisk stämning...
Läs mer
Altitude Pool Deck
lyxig
Rooftop bar LA Altitude Pool Deck in Los Angeles
465 S. La Cienega Blvd
En väldigt lyxig men ändå bra prismässig takbar. Här kan du dricka goda drinkar, hyra en egen ”cabana” med egen TV och minibar. Takterrassen är...
Läs mer
The Ritz-Carlton
modern
Rooftop bar LA The Ritz-Carlton in Los Angeles
900 W Olympic Blvd
En väldigt lyxig och modern takbar i Los Angeles centrala delar. Här är det nära till det mesta. Ritz Carlton ligger precis i anslutning till...
Läs mer
WET Deck at W Hotel
takpool
Rooftop bar LA WET Deck at W Hotel in Los Angeles
6250 Hollywood Blvd
En takbar i Los Angeles utrustad med en stor och härlig rooftop pool. Terrassen är lyxigt inredd med mängder av skön solstolar och...
Läs mer

Stadsinfo

Takbarer i Los Angeles

Takbars-betyg: 9/10
Bäst säsong: året runt
Invånare: 13 milj
Klimat: subtropiskt medelhavs

Klimatet här är behagligt året runt vilket gör staden till en ultimat rooftop-stad. Här finns mängder av bra, lyxiga och mysiga takbarer. Takterrasserna har ofta magisk utsikt och med bra service och mat/dryck. När det gäller takbarer i Los Angeles så är de väldigt utspridda rent geografiskt. En del är belägna downtown i centrum, några uppe i Hollywood Hills och en del längst kusten vid Santa Monica eller Venice Beach. Det finns mängder av takterrasser i LA och det fortsätter poppa upp nya varje år. Håll utkik på vår hemsida för att hitta de bästa och mest tillgängliga för just dig. På kartan hittar du lätt bland stadens terrasser.

Senaste blogginlägg

Vi besökte säsongspremiären av Summer@Winery Rooftop Terrace där det var vin, mat, pool & musik.
Läs hela inlägget

Kolla in!

Takbarer i San Diego

Takbarer i Las Vegas

Takbarer i New York

Takbarer i San Francisco

FRÅN BLOGGEN

Party på takbarer i Los Angeles

Kolla in vår lista över de bästa takbarerna i Los Angeles för ett schysst och bra party. Poolparty eller mitt bland skyskraporna.

Läs hela inlägget

7 fantastiska hotell med rooftop

Läs om ett gäng fantastiska hotell som också har riktigt schyssta takbarer.

Läs hela inlägget

Satdsinfo

Om Los Angeles

Los Angeles är USAs nästa största stad och huvudstad i delstaten Kalifornien. Staden grundades av spanjorer, vilket även namnet Los Angeles antyder då det betyder änglarna på spanska. Vanligt smeknamn på staden är annars LA och invånarna här kallas för ”Angelenos”. LA har en mängd kända universitet och är även världsledande inom television, film- och musikindustrin. Staden kryllar av kända stadsdelar som Beverly Hills, Hollywood, Bel Air, Venice, Long Beach och många fler.

Mat, dryck och party på takbarer i Los Angeles

Los Angeles är den perfekta staden när det kommer till party på takbarer. Här finns det mängder med takterrasser som hoostar coola fester. De flesta av takbarerna i LA som anordnar festar har även tillgång till lyxiga swimmingpools samt stora och bekväma loungeområden. Många kändisar hänger ofta för att festa på takbarer i Los Angeles. Vanligast i glasen på takterrasserna i LA är cocktails, bubbel eller öl. För de som gillar middagar finns det inte ett jättestort utbud på takterrasserna. De flesta serverar oftast klassiska bar-bites eller snacks. Mer fokus ligger på stämningen, loungekänslan och festen bland takbarer i LA.

Höjd och utsikt från takterrasserna i Los Angeles

Det finns både takbarer på låg och väldigt hög höjd i Los Angeles. Allt från toppen av skyskrapor till andra våningen på något mindre hotell. Bäst utsikt får man dock på takbarerna uppe i Hollywood Hills. Här kan en takterrass på andra våningen ge en helt fantastisk utsikt över hela Los Angeles, dess skyline och omgivning. Några av takbarerna i LA kan också stoltsera med havsutsikt och sköna vyer över stränderna längst kusten. Som sagt – här finns det flera olika slags utsikter. Alla charmiga på sitt eget vis.

Övriga sevärdheter i Los Angeles

Los Angeles har lyxen att ha egentligen alla ingredienser som krävs för att vara den perfekta storstaden. Här finns det vackra stränder, bra surfing, grym shopping, ett av världens bästa nattliv, fantastiska restauranger, bra barer, några av världens bästa takpooler, shower, Disney Land, nöjesparker och mycket, mycket mer. För de som är sportintresserade så finns det självklart något för alla här också. Basket, hockey, football, soccer, baseboll osv. Los Angeles kan också stoltsera med världens kändaste filmindustri – Hollywood. Här vimlar det av kändisar och förmögna människor.

Takpooler i Los Angeles

Los Angeles är ett riktigt Mecka när det kommer till takpooler. Staden fullkomligt kryllar av takpooler – både på hotell eller egna som tillhör restaurang eller takbarer. Det är även vanligt med poolparty på takpoolerna i LA. Det varma året runt-klimatet gör att stadens takpooler kan hålla öppet i stort sätt hela säsongen. Tyvärr finns det inte någon infinity-takpool att tillgå, men desto fler vanliga rektangulära swimmingpools med storslagna vyer över LA och dess omgivning. Vill du få ut max av ditt besök bland takbarer i Los Angeles så ska du boka hotell med takpool direkt hos oss. Då är man garanterad en plats på någon av LAs lyxiga och snygga takpooler.

Flyg och hotell i Los Angeles

LAX är en av världens kändaste och största flygplatser. Från LAX går det flygtrafik till nästan alla delar av världen. Att flygplatsen ligger väldigt när Los Angeles centrum gör det inte sämre heller. Du tar dig väldigt enkelt både hit och ifrån med taxi eller buss. Och för de som verkligen uppskattar ett bra hotell finns det mängder med helt fantastiska hotell i LA. Många av dem har några av de bästa takterrasserna i hela Los Angeles. På de lite lyxigare hotellen så finns det ofta takpool som kan utnyttjas I stort sätt hela året runt. Gillar du party och takpooler är Los Angeles staden du ska besöka.