Takbar: Savage Garden

Takbar Savage Garden i London
Takbar Savage Garden i London
Takbar Savage Garden i London
Takbar Savage Garden i London
Takbar Savage Garden i London
Takbar Savage Garden i London
Bilder tillhör baren

Savage Garden - takbar i London

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 7 augusti, 2018
            

Höjdpunkter

 • 12:e våningen
 • Kreativa cocktails
 • 360-utsikt
 • Ny & modern

"Fresh from the box" så är Savage Garden ett av de senaste tillskotten till den ständigt växande listan av takbarer i London. Belägen på 12:e våningen av DoubleTree by Hilton Hotel London - Tower Hill (där Sky Lounge brukade ligga), öppnade denna takbar sina dörrar i juni 2018. Och dörrarna leder till inte bara en riktigt cool och modern cocktail-lounge inomhus, men också till två separata terrasser med fantastisk 360-graders utsikt över Londons skyline.

Mot söder ligger Beefeater Pink South Terrace, med massor av grönska, bankett-sittplatser och snygga rosa detaljer. En perfekt plats att fånga sol under sommaren och för att njuta av en drink eller två. Utsikt åt andra hållet får du på Wildside Terrace, som är en alla-väder och hela-året destination, tack vare ett utfällbart tak.

Menyn på Savage Garden är lika kreativ och spännande som utsikten och inredningen. Välgjorda cocktails, med signaturer som 'Wild Poison' och 'Evil Eye', tillsammans med många klassiker och ett omfattande vin- & champagnemeny. Maten presenteras som "barmat, men inte som du är van vid den", skapad av Executive Chef Damien Chorley. Välj mellan mindre rätter som 'Charred Octopus' eller 'Beef Sliders', mer fylliga måltider som 'Honey Miso Aubergine Burger', eller gå all-in på en 'Feasting Savagery' med tallrikar som görs för att dela i grupper.

Eftersom Savage Garden är öppen under större delen av dagen och kvällen är det en fantastisk takterrass för olika tillfällen. Sväng förbi för några avkopplande och soliga eftermiddagscocktails och njut av den fantastiska utsikten över London, eller ta ett mer festligt humör på kvällen, när utsikten är lika bra och atmosfären och musiken snäppet högre.

            
DoubleTree by Hilton London, 7 Pepys St, London EC3N 4AF
+44 20 7709 1043
Måndag:12.00 - 02.00
Tisdag:12.00 - 02.00
Onsdag:12.00 - 02.00
Torsdag:12.00 - 02.00
Fredag:12.00 - 02.00
Lördag:12.00 - 02.00
Söndag:12.00 - 01.00
Rooftops, skyline och Tower Bridge
Kreativ barmat
Smart casual

More info

 

Planera din resa till London

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i London. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com