Takbar: Drai's Beachclub and Nightclub

Takbar Drai's Beachclub and Nightclub i Las Vegas
Takbar Drai's Beachclub and Nightclub i Las Vegas
Takbar Drai's Beachclub and Nightclub i Las Vegas
Takbar Drai's Beachclub and Nightclub i Las Vegas
Bilder tillhör baren

Drai's Beachclub and Nightclub - takbar i Las Vegas

 • $
 • $
 • $
 • $
 • $
Senast uppdaterad: 10 december, 2018
            

Höjdpunkter

 • 11:e våningen
 • Pool party
 • Stor terrass
 • Underhållning

Belägen ovanpå The Cromwell Hotel & Casino, i hörnet av Las Vegas Blvd och Flamingo Rd, är Drai's Beachclub & Nightclub en rymlig och händelserik mulit-nivå takbar i Las Vegas.

En av de hippaste nattlivsplatserna i hela staden som erbjuder storslagna utsikter över 'The Strip' och kommer med tre olika arenor: Beachclub, nattklubb och After Hours. Med totalt 6 000 kvadratmeter är Drais takterrass dekorerad som en stor strandklubb med flera pooler, palmer, cabanas och massor av solstolar och loungesoffor. Inomhusloungen och nattklubben är mer mörk chic, med imponerande LED-belysningssystem, en stor scen och lädersoffor.

Från torsdag till söndag drar Drais ihop festmassorna för att tillsammans njuta av utsikten och skyhög atmosfär, och världsberömda DJs kommer hit regelbundet. Du kan antingen köpa biljetter i förväg, ta dig in på en gästlista eller chansa vid dörren (köande bör då förväntas), men det bästa alternativet är förmodligen att sikta på Bottle Service. Lite dyrt, men då får du ditt privata loungeområde / cabana, tar dig in utan problem och kan känna dig mer fri att bara njuta av vibbarna.

För dem som gillar fest och beachclub-vibes är detta den perfekta takbaren i Las Vegas. Drai's Beachclub and Nightclubs klädkod skiljer sig beroende på när du besöker, från fashionabel beach club under dagen till fashionabel nattklubb senare.

            
The Cromwell, 3595 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109
+1 702 777-3800
BeachclubFre - Sön: 11.00 - 18.00
Swim NightTis: 22.00 - 04.00
NightclubTor - Sön: 22.30 - 04.00
After HoursTor - Sön: 01.00 - 08.00
Skyline och stad
Bar bites
Beachclub: Fashionable beach attire
Nightclub: Fashionable nightclub attire

More info

 

Planera din resa till Las Vegas

                  

Booking.com
                  
                  

Turer, sightseeing & aktiviteter

Upptäck det största utbudet av aktiviteter, guidade turer och före-i-kön biljetter i Las Vegas. Vad du än letar efter så hittar du det här.

                 
Booking.com